Operater

O nama

Operator

Uspoređivačem financijskih proizvodom upravlja:

Kontakt informacije

double technology sro, Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, Češka, PDV: CZ08695717

Mi nismo davatelji ijednog financijskog proizvoda, već smo neovisan uspoređivač i izvor informacija. Ako imate pitanja oko pojedinog financijskog proizvoda, izravno se obratite povezanom davatelju usluga koji je uvijek naveden. Međutim, ako imate pitanja oko naše platforme, pronašli ste pogrešku ili se ne slažete oko nečega, slobodno nas kontaktirajte na info@coolfinancije.com.

Brendom LemonyApps.com upravlja Lemony trade s.r.o. Vodimo jedinstveni brend na svakom tržištu.

Koja je svrha LemonyApps?

Posljednjih godina širom svijeta se pojavila gomila financijskih usluga i proizvoda: zajmovi, konsolidacije, usluge osiguranja ili kreditne kartice. Tržište se proširilo te su tradicionalni pružatelji tih usluga bili primorani regulirati svoje uvjete zbog rastuće konkurencije.

No, javio se još jedan problem - kako odabrati idealnu opciju između toliko mogućnosti? To je i glavni razlog postojanja tehnološke kompanije LemonyApps. Cilj nam je pomoći pri vašem odabiru s jasnim i transparentnim usporedbama dostupnih financijskih proizvoda na mnogim svjetskim tržištima.

Iz Češke i cijelog svijeta

2010. godine smo započeli u Češkoj, te smo se postupno proširili u Slovačku, Poljsku, Španjolsku, Argentinu, Švedsku, Norvešku, Indoneziju, i više od 25 drugih zemalja širom svijeta.

Naša je misija pružati prijateljsko korisničko iskustvo te sigurno okruženje za odabir financijskih usluga ili proizvoda koji će riješiti financijske probleme i slične situacije naših korisnika.

Uspoređujemo samo provjerene i 100% pouzdane tvrtke i financijske proizvode koje su naši analitičari pažljivo istražili na svakoj web stranici. Uz podatke o tvrtki i financijskim proizvodima, objavljujemo i korisničke recenzije, često postavljana pitanja i reprezentativne primjere. Tako ćete uvijek moći realno usporediti koliko će vas pojedina usluga koštati i izbjeći nesporazume ili besmislene troškove.

Zašto koristiti naše usluge?

U svim zemljama radimo s iskusnim profesionalcima i partnerima kako bismo pružili usluge visoke kvalitete na svim našim web mjestima.

  • Neovisnost - Ne radimo ni za jednog pružatelja financijskih usluga. Neovisno uspoređujemo sve dostupne proizvode i usluge koje smo ocijenili pouzdanima i transparentnima.
  • 100% besplatno - Korištenje našeg uspoređivača vas neće ništa koštati. Mi ne pružamo nikakve financijske proizvode.
  • Transparentnost - Pregledavamo i uspoređujemo sve proizvode kako bismo zajamčili da će korisnik znati točno koliko i za što će platiti. Izbjegavamo općenite i nejasne izraze i obmanjujuće izračune.
  • Neobvezujuće - Upotreba našeg uspoređivača je potpuno neobvezujuća te vas nećemo tražiti za nikakve osobne podatke.

Kako funkcioniraju naši uspoređivači?

Isključivo radimo na partnerskoj osnovi s pouzdanim i uglednim tvrtkama. Uz to, sve naše usluge su dostupne potpuno besplatno, bez ikakve registracije!

Naš uspoređivač vam prikazuje jednostavan pregled svih dostupnih financijskih proizvoda uz mogućnost odabira željene kategorije. Tada dobivate pregled svih dostupnih ponuda s osnovnim informacijama, koje možete proširiti ako vas zanimaju. Nema skrivenih naknada, ako se prijavite za bilo koji financijski proizvod putem našeg uspoređivača, uvijek ćete platiti isti iznos kao da se prijavljujete izravno s početne stranice davatelja usluga.

Često postavljana pitanja

Kako mogu dobiti zajam ili drugi financijski proizvod?

Uvjeti se razlikuju, ovisno o situaciji. Opći postupak je uvijek opisan u našim opisima. Klik s naše stranice na pojedini financijski proizvod je potpuno neobavezujući. Naša je usluga potpuno besplatna i uvijek plaćate istu cijenu kao kad ponudu dobijete izravno od tvrtke.

Zašto bih uopće trebao uspoređivati financijske proizvode?

Ponuda zajmova i sličnih proizvoda danas je toliko opsežna da i ako želite napraviti sličnu usporedbu, trebalo bi vam nekoliko dana. Morali biste pročitati desetke web stranica i potražiti željene ponude. S druge strane, mi organiziramo sve važne informacije unutar intuitivnog web okruženja, štedeći vaše vrijeme i novac.

Kako je moguće da su neki zajmovi besplatni?

U zadnjih nekoliko godina, trend prvog besplatnog zajma je narastao kod mnogih nebankarskih pružatelja financijskih usluga. I zaista je tako - nećete platiti nikakvu naknadu za svoj prvi zajam od pojedine tvrtke. Međutim, većinski su to zajmovi nižih iznosa i kratkim dospijećem plaćanja. Uvijek pripazite na zrelost pojedine tvrtke i njezine uvjete. Isto tako, pobrinite se da uvijek platite obveze na vrijeme te da odaberete zajam koji si možete priuštiti.

Tko se može prijaviti za zajam?

Jedino opće pravilo je da ste punoljetna osoba. Od 18. Godine života, svatko se može prijaviti za većinu dostupnih zajmova. Međutim, uvjeti pojedinih ponuda mogu biti različiti, stoga uvijek obratite pažnju na zahtjeve određenih financijskih proizvoda.

Imate dodatnih pitanja ili komentar? Javite nam se na info@coolfinancije.com

Imate pitanje ili komentar? Javite nam se info@coolfinancije.com