Online krediti bez odlaska u banku

    Online krediti bez odlaska u banku

Želite li realizirati kredit iz udobnosti vašeg toplog doma? Online krediti bez odlaska u banku vam omogućuju baš to!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
10000 €
Iznos zajma 1000 € - 10000 €
Kamata 5,2 %
Datum dospijeća 36 - 120 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 40 000 € Rok otplate, 36 - 120 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Raiffeisenbank Austria d.d.

Posudite od 1000 € s kamatama od 5,2 % Višead

    Online krediti bez odlaska u banku

Ako ste ikada zatražili i realizirali kredit u banci, vjerojatno znate i sami koliko to iziskuje stresa iz pojedinca. Prvo morate pripremiti desetke dokumenata, šetati se od ustanove do ustanove za ovjere, te čekati u redu kako biste napokon strepeći došli na razgovor s vašim osobnim bankarom. Naime, banke imaju dosta komplicirane procedure kako bi realizirale kredite. Zbog tog razloga se i javljaju online krediti bez odlaska u banku, koji su popularniji no ikada prije!

Iako bez odlaska u banku možete realizirati kredite manjih iznosa, njih ćete uvelike ranije realizirati, uz manje dokumentacija!

U nastavku saznajte što su to krediti bez odlaska u banku, njihove prednosti, te kako ih realizirati!

Što su online krediti bez odlaska u banku i zašto su toliko popularni?

Ovo je tip kredita koje možete realizirati isključivo online, bez potrebe odlaska u banku. Naime, banke se još nisu prebacile na ovaj model, tako da trenutno jedino Addiko banka nudi opciju realizacije online kredita bez odlaska u banku. No, u zadnjem desetljeću se javilo mnoštvo kreditnih kuća koje nude usluge realizacije brzih kredita online, bez potrebe odlaska u banku.

Ovaj tip kredita uživa u popularnosti jer je dostupan i za zaposlene na neodređeno, umirovljenike, pa čak i za nezaposlene (no, oni trebaju imati neki račun u svojem vlasništvu). Samom svojom pristupačnošću se otvaraju razne financijske opcije za različite spektre građana Hrvatske. 

Uzmite u obzir da su online krediti bez odlaska u banku uglavnom brzi krediti, te se oni koriste prvenstveno za podmirenje kratkoročnih obveza poput popravaka, odlazaka privatnim liječnicima, i nadogradnji vašeg doma.

Realizacija online kredita bez odlaska u banku kod Addiko banke

Online kredite bez odlaska u banku možete realizirati u Addiko banci ili preko brojnih online zajmodavaca.

Addiko banka je trenutno jedina banka u Hrvatskoj koja nudi realizaciju online kredita bez potrebe za odlazak u poslovnicu. Tajna je u njihovoj virtualnoj poslovnici, sustavu koji funkcionira kao poslovnica banke, no koja funkcionira striktno online.

Addiko banka u ovoj opciji nudi online gotovinske kredite u kunama i eurima koji se nazivaju Blic kreditima. Iznosi u kunama variraju od 5.000 kuna do 76.000 kuna, dok iznosi u eurima variraju od 700 eura do 10.000 eura. Period otplate možete riješiti u periodu između 24 mjeseci i 60 mjeseci, sukladno dogovoru. Kamatna stopa za Blic kredite je fiksna te iznosi 7,77%, dok je za kredite u eurima isto fiksna te iznosi 7,15%.

Odlična stvar kod realizacije Blic kredita je u tome što ne morate biti klijent Addiko banke, niti trebate prebaciti račun u tu banku u tome slučaju. Isto tako, ne treba vam sudužnik ni jamac za realizaciju istog. Od dokumentacije će vam trebati samo osobna iskaznica, ako ste postojeći klijent banke. U slučaju da niste Addiko klijent, trebat će vam dodatna dokumentacija kako bi vam se ocijenila kreditna sposobnost.

Kada realizirate Blic kredit, iznos će vam sjesti unutar tekućeg dana, ako ste Addiko klijent. U suprotnom, novčana sredstva možete očekivati dan poslije.

Što se tiče Blic kredita, svakako pozdravljamo ovaj model realizacije kredita koji priliči realizaciji istih kao i kod online zajmodavaca, no uz dodatnu razinu profesionalnosti i sigurnosti koje pružaju banke. Očekujemo i od ostalih banaka u budućnosti da će popratiti primjer Addiko banke i prilagoditi se Internet dobu.

Realizacija online kredita bez odlaska u banku kod online zajmodavaca

Naime, postoji pregršt kreditnih kuća (koje su zapravo online zajmodavci) kod kojih je moguće realizirati online kredite bez odlaska u banku. U ponudi online zajmodavaca se nalaze brzi online krediti. Brzi krediti podrazumijevaju manje iznose od bankovnih online kredita. Uglavnom se iznosi brzih kredita kod online zajmodavaca kreću od 300 kuna do 20.000 kuna. Kamatne stope su različite, ovisno o pojedinom online zajmodavcu, no generalno pravilo je da su one fiksne. Otplatni period se kreće od 15 dana do 365 dana.

Bez obzira na to što možete dobiti manji zajam nego kod banke, glavna prednost zahtjeva online kredita bez odlaska u banku kod online zajmodavaca je u brzini realizacije istih. Prvenstveno vas online zajmodavci neće tražiti za pregršt dokumentacije. Dovoljna dokumentacija će vam biti vaša osobna iskaznica i IBAN vašeg tekućeg računa. Isto tako, online zajmodavcima je nebitno jeste li kreditno sposobni ili niste. Njima je jedino bitno da vaš račun nije u blokadi, kako bi zajam mogao sjesti na vaš račun. 

Većina online zajmodavaca vas neće tražiti ni za instrumente osiguranja. Glavni razlog tome je mali rizik prilikom posuđivanja malih iznosa unutar kratkog otplatnog razdoblja. No, neki online zajmodavci će vas tražiti da imate jamca kako bi ste mogli realizirati online kredit bez odlaska u banku.

Zahtjev za kreditom kod online poslodavaca možete realizirati unutar nekoliko minuta. Poslije toga, novci će vam na račun sjesti unutar 15 minuta do 24 sata, ovisno kada ste podnijeli zahtjev za online kreditom.

Zaključak

Online krediti bez odlaska u banku uživaju u sve većoj popularnosti u zadnje vrijeme. Velik razlog tome je njihova pristupačnost, koja omogućuje hrvatskim građanima realizaciju manjih kreditnih iznosa isključivo online, iz udobnosti vlastitog doma.


Online krediti bez odlaska u banku Ocjena: 4.5/5 Od 311 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.