Brze pozajmice

    Brze pozajmice | Mogućnost otplata na rate!

Hitno trebate otplatiti neočekivanu financijsku obvezu? Brze pozajmice su rješenje za vas, pošto ih možete realizirati unutar nekoliko minute, isključivo online!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
40000 €
Iznos zajma 1000 € - 40000 €
Kamata 4,99 %
Datum dospijeća 1 - 10 godina

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 40 000 € Rok otplate: 1 - 10 godina

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Posudite od 1000 € s kamatama od 4,99 % Višead
40000 €
Iznos zajma 1000 € - 40000 €
Kamata 6,49 %
Datum dospijeća 13 - 120 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 40 000 € Rok otplate: 13 - 120 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Zagrebačka banka d.d.

Posudite od 1000 € s kamatama od 6,49 % Višead

    Brze pozajmice | Mogućnost otplata na rate!

Nerijetko se možete naći u situaciji kada vam se javi neka hitna financijska obveza unutar mjeseca. Možda vam se iznenadno pokvario auto te ga trebate popraviti što prije moguće, a ne možete čekati kraj mjeseca na isplatu vaše plaće. U takvim situacijama će vam brze pozajmice uvelike pripomoći pri rješavanju sličnih financijskih problema.

Do brzih pozajmica se može doći i bez banke, tako da ne morate brinuti oko kompliciranih procedura koje dižu kosu na glavi. Brze pozajmice se vrlo brzo mogu realizirati, i to isključivo online, te one nude brojne prednosti za potencijalne korisnike.

U nastavku saznajte što su to brze pozajmice, kako i gdje ih možete realizirati te koje su im opcije i uvjeti!

Što su to brze pozajmice?

Brze pozajmice su ujedno i kratkoročne pozajmice koje se isključivo mogu realizirati online. Krasi ih jednostavnost i brzina realizacije, što ih čini itekako korisnima u neočekivanim financijskim situacijama. Isto tako, brze pozajmice su oblik nenamjenskog kredita, tako da vas zajmodavac neće tražiti za namjenu pozajmice. To znači da brzu pozajmicu možete podići za praktički bilo koju namjenu. No, naša preporuka je da ih svakako iskoristite za podmirenje kratkoročnih, neočekivanih i hitnih financijskih obveza.

Jedna ogromna prednost brzih pozajmica je u tome što ih praktički može realizirati svaki hrvatski građanin, uz nekoliko uvjeta. Jedini uvjeti su da ste punoljetan hrvatski građanin, da imate stalno prebivalište u Hrvatskoj, te da imate otvoren tekući račun na kojem imate redovita primanja. Isto tako, bitno je da vam taj račun nije blokiran kako bi pozajmica mogla i sjesti na vaš račun.

Gdje mogu realizirati brze pozajmice?

Najjednostavniji način za realizaciju brzih pozajmica je svakako moguć kod kreditnih kuća. To su zapravo online zajmodavci čija je glavna usluga isplata online pozajmica, a jedna od najpopularnijih njihovih usluga su upravo brze pozajmice.

Velika prednost online zajmodavaca nad bankama je u tome što oni neće opsežno provjeravati vašu financijsku urednost. Njima je samo bitno da vam račun nije blokiran, te da imate mjesečna primanja koja mogu pokriti kamate, s obzirom na dogovoreni otplatni period. 

Naravno, pošto online zajmodavci nisu toliko regulirani kao banke, valja pripaziti na neke stvari. Prvenstveno obratite pažnju na legitimitet pojedinog online zajmodavca, kako ne biste gubili vrijeme na neku prevaru. Posebno izbjegavajte online zajmodavce koji vas traže depozit i ne izdaju ugovor o realiziranoj pozajmici. U većini slučajeva ćete tada ostati bez depozita koji nećete nikad vratiti.

Naime, postoji i ponuda brzih pozajmica i u bankama, gdje svakako vrijedi spomenuti Ferratum banku. Ako ste postojeći klijent te banke, možete zatražiti brzu pozajmicu putem SMS poruke.

Proces realizacije brze pozajmice

Naravno, online zajmodavci u zadnje vrijeme uživaju u sve većoj popularnosti. To je prvenstveno zbog jednostavnog i brzog načina realizacija pozajmica online putem. 

Prvo što će vam trebati su neki osobni podaci i dokumenti. Naime, dokumentacija je svedena na minimum, a trebat će vam osobna iskaznica i IBAN. Veoma jednostavno, te uvelike manje komplicirano od realizacija pozajmica u banci, gdje će vam trebati pregršt dokumenata kako bi se dokazala vaša kreditna sposobnost.

Ostatak prijave je veoma brz, te brza pozajmica može biti na putu na vaš račun u svega nekoliko minuta. Zapravo, poslije sklopljenog dogovora, iznos brze pozajmice možete očekivati na vašem računu između 15 minuta do 24 sata.

U suštini priče, brze pozajmice se veoma lako realiziraju te postupak može biti gotov u svega nekoliko minuta. To je ogromna prednost nad bankama, jer uvelike skraćuje vrijeme prijave za pozajmicu koja će poslužiti kao spas u hitnoj financijskoj situaciji. Naravno, kada se nađete u takvoj situaciji, svakako ne želite čekati tjednima da vam pozajmica sjedne na račun.

Opcije i uvjeti brzih pozajmica

Što se tiče samih opcija brzih pozajmica, valja napomenuti da se tu radi o malim iznosima. Ti iznosi variraju od 300 kuna do 20.000 kuna. Razlog tome je smanjenje rizika od strane online zajmodavca. To je i fer ponuda, pošto online zajmodavci ne ocjenjuju vašu kreditnu sposobnost. Uostalom, brze pozajmice prvenstveno služe za otplaćivanje kratkoročnih financijskih obveza, tako da vam neće ni trebati neki vrtoglavi visoki iznosi.

Što se kamatnih stopa brzih pozajmica tiče, one su uglavnom fiksne. Postoje i opcije beskamatnih brzih pozajmica, no one vrijede za otplatna razdoblja do 15 dana. Ima smisla, jer tada dajete znanja zajmodavcu da im je rizik posudbe novca uvelike smanjen, skoro nepostojeći.

Moguće ih je otplatiti na rate, i to u otplatnom razdoblju od 15 dana do godine dana. Na vama je da odlučite koliko će vam vremena trebati za otplatu brze pozajmice. Vodite računa da napravite neki oblik otplatnog plana, čisto da se ne biste kasnije neugodno iznenadili.

Želimo napomenuti na brze pozajmice možete dobiti na opću uplatnicu. Isto tako, možete ih otplaćivati preko Internet bankarstva. Fleksibilnost je još jedna karakteristika koja ih krasi.

Zaključak

Brze pozajmice su veoma korisne kada trebate otplatiti hitne financijske obveze u što kraćem roku. Možete ih ugovoriti kod online zajmodavaca kojih ima sve više kako i tržište raste. Krasi ih jednostavnost i brzina realizacije, što je uvelike potrebno u hitnim situacijama. 


Brze pozajmice | Mogućnost otplata na rate! Ocjena: 4.5/5 Od 163 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.