Brzi krediti

    Brzi krediti

Želite li podmiriti kratkoročne financijske obveze u što kraćem roku? Brzi krediti su oblik kredita koji bi vas mogao zanimati sa svojim pristupačnim uvjetima!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
600 €
Iznos zajma 120 € - 600 €
Kamata 6 %
Datum dospijeća 15 - 30 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 600 € Rok otplate: 15 - 30 dana

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Ne starija od 65 godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,
 • S prebivalištem u Republici Hrvatskoj,
 • Vidljiva redovita mjesečna primanja,
 • Neblokiran i nezaštićen tekući račun

O kompaniji

Više informacija o tvrtki RED STAR CODE d.o.o.

Posudite od 120 € s kamatama od 6 % Višead
600 €
Iznos zajma 100 € - 600 €
Kamata 3,98 %
Datum dospijeća 30 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 600 € Rok otplate: 30 dana

Uvjeti zajma

 • Potrebno je biti punoljetan (minimalno 18 godina)
 • Imati hrvatsko državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj potrebno je imati vidljiva redovita primanja po urednom tekućem računu (neblokiran i nezaštićen)

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Digital Rapsody d.o.o.

Posudite od 100 € s kamatama od 3,98 % Višead
800 €
Iznos zajma 50 € - 800 €
Kamata 5 %
Datum dospijeća 7 - 365 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 800 € Rok otplate: 7 - 365 dana

Uvjeti zajma

 • Osobna iskaznica
 • Kartica tekućeg računa
 • Zadnja platna lista ili odrezak od mirovine
 • Izvadak iz banke za zadnjih 30 dana

O kompaniji

Više informacija o tvrtki VtoMarker d.o.o.

Posudite od 50 € s kamatama od 5 % Višead
40000 €
Iznos zajma 1000 € - 40000 €
Kamata 4,99 %
Datum dospijeća 1 - 10 godina

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 40 000 € Rok otplate: 1 - 10 godina

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Posudite od 1000 € s kamatama od 4,99 % Višead

    Brzi krediti

Kada vam hitno trebaju dodatna financijska sredstva, ne treba vam striktno bankovni kredit kojeg vjerojatno nećete uspjeti otplatiti po dogovoru. Za takve hitne financijske situacije dolaze brzi krediti, koje možete realizirati za manje, kratkoročne financijske obveze.

Kao što njihovo ime sugerira, ovaj oblik nenamjenskog kredita se vrlo brzo može realizirati, čak i unutar istog dana kada ste podnijeli zahtjev za njega. Tajna je u tome što vam neće trebati pregršt dokumentacije za njegovu realizaciju što samim time omogućuje realizaciju brzih kredita unutar istog dana.

U nastavku saznajte nešto više o brzim kreditima, njihovim uvjetima, te kako doći do njih!

Što su brzi krediti?

Brzi krediti su idealan oblik nenamjenskog kredita koji služe za podmirenje hitnih i kratkoročnih financijskih obveza. Prvenstveno su namijenjeni za građane koji se trebaju izvući iz neke hitne financijske situacije, bez da uđu u oblik dužničkog ropstva.

Zadnjih godina uživaju u rastu popularnosti, te se i počelo povećavati njihovo tržište. Glavna karakteristika brzih kredita su manji novčani iznosi koji variraju između 300 kuna i 20.000 kuna. Isto tako, te male iznose krase i kraći rokovi otplate, koji mogu biti između 15 dana i godinu dana. Kamatne stope ovise o duljini roka otplate. Što dulje otplaćujete brzi kredit, to će vam fiksna kamatna stopa biti viša. Postoje i neke beskamatne ponude brzih kredita koje možete realizirati s rokom otplate od mjesec dana.

Brzi krediti će biti idealna opcija za one građane koji žele brzo otplatiti kredit kako bi mogli zatražiti novi. Naravno, ako se pojavi potreba za novim brzim kreditom.

Gdje i kako realizirati brzi kredit?

Brzi krediti su prvotno bili ekskluzivni za online kreditne kuće. No, rastom njihove popularnosti, na vagon su priskočile i razne banke. Valja napomenuti da se ovaj tip kredita u bankama uglavnom naziva nenamjenskim gotovinskim kreditima.

Glavna prednost ugovaranja brzih kredita u bankama su veći mogući iznosi. Neke banke nude nenamjenske gotovinske kredite i do 300.000 kuna, uz maksimalan rok otplate od 15 godina. No, s većim iznosima, dolaze i veći zahtjevi. Prvenstveno, trebat će vam pregršt dokumentacije kako bi ste dokazali svoju kreditnu sposobnost. Ta dokumentacija provjerava vaše prihode i dugovanja, vaš ugovor o radu te i poslovanje vašeg poslodavca.

U banci ne možete realizirati ovaj tip kredita online, nego ćete morati osobno doći u poslovnicu kako bi ste potpisali ugovor. Naravno, svi ti postupci vas osiguravaju od prevare, no samim time brzi kredit gubi svoju brzinu. Pogotovo uz činjenicu da ćete čekati danima, ponekad i tjednima, da banka procesira vaš zahtjev.

Kod kreditnih kuća je realizacija brzih kredita dosta jednostavnija i uključuje manje papirologije i stresa. Podnošenje zahtjeva i realizacija brzih kredita se izvršava isključivo online, što štedi mnogo više vremena. Isto tako i zahtjevi su dosta blaži pošto kreditne kuće obično ne posuđuju više od 20.000 kuna. Od dokumenata će vam samo trebati preslika osobne iskaznice, broj tekućeg računa, i zadnje tri platne liste kako bi se procijenila redovitost prihoda.

Ako dobijete zeleno svjetlo za brzi kredit kod kreditne kuće, oni se najčešće realiziraju unutar 15 minuta. U slučaju da ste podnijeli zahtjev poslije radnog vremena kreditne kuće, najdulje ćete čekati 24 sata. Samim time, ako želite stvaran brzi kredit, neka od kreditnih kuća vam je najbolji izbor.

Uvjeti brzih kredita

Iako je brze kredite jednostavnije realizirati od bankovnih kredita, to ne znači da ih svatko može i realizirati. Svaki zajmodavac ima različite kriterije kod realizacije brzih kredita, no postoji nekoliko glavnih uvjeta koje jednostavno morate zadovoljiti.

Prvi uvjet je vaša kreditna povijest te koliko je ona dobra ili loša. Ako otplaćujete više kredita te vam ih je u tekućoj financijskoj situaciji teško otplatiti, mala je šansa da će vam se odobriti brzi kredit. No, ako se odlučite na realizaciju brzih kredita kod online kreditnih kuća, većinu neće ni zanimati vaša kreditna povijest. Ako iste želite realizirati preko banke, imajte u umu da one mogu doći do vaše kreditne povijesti putem HROK-a.

Drugi uvjet je vaša dob. Recimo da je donja granica isplativih brzih kredita 24 godine. No, vi možete preuzeti brzi kredit i kada navršite 18 godina. U tom slučaju vas želimo upozoriti da će kamatne stope biti dosta veće nego kad imate 24 godine. Naravno da je u tome slučaju isplativije preuzeti kredit kada imate redovite prihode i kada sa sigurnošću možete otplatiti kamate brzog kredita.

Treći uvjet se uglavnom odnosi na realizaciju brzih kredita u bankama. Naime, ako nemate redovite prihode, samim time nećete imati ni dovoljnu razinu kreditne sposobnosti za brzi kredit. No, brzi krediti se kod online zajmodavaca mogu realizirati i bez ovog uvjeta!

Zaključak

Kao što njihovo ime naglašava, brzi krediti su najbrža opcija za realizaciju kredita u Hrvatskoj. Krasi ih brzina isplate i otplate, no isto tako nećete moći posuditi prevelike iznose. Glavni razlog tome je smanjenje rizika od nevraćanja duga. Bez obzira na to, ako se nađete u hitnoj potrebi za novcem, malo je idealnih opcija poput brzih kredita.


Brzi krediti Ocjena: 4.5/5 Od 411 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.