Brzi gotovinski krediti

    Brzi gotovinski krediti

Želite podmiriti kratkoročne financijske obveze, no vaša plaća je daleko od isplate? Brzi gotovinski krediti vas mogu pokriti u tome periodu!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
2.700 €
Iznos zajma 50 € - 2.700 €
Kamata 20 %
Datum dospijeća 15 - 180 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 2 700 € Rok otplate: 15 - 180 dana

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt
 • Osobni tekući račun (neblokiran i nezaštićen)
 • Važeća e-mail adresa

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Cash-Expert S.L.

Posudite od 50 € s kamatama od 20 % Višead
2.700 €
Iznos zajma 50 € - 2.700 €
Kamata 18 %
Datum dospijeća 15 - 180 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 2 700 € Rok otplate: 15 - 180 dana

Uvjeti zajma

 • Punoljetni ste
 • Imate redovita primanja
 • Važeći kontakt mobilnog telefona
 • Važeća e-mail adresa
 • Vlastiti tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Credit Point One S.L.

Posudite od 50 € s kamatama od 18 % Višead
40000 €
Iznos zajma 1000 € - 40000 €
Kamata 6,49 %
Datum dospijeća 13 - 120 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 40 000 € Rok otplate: 13 - 120 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Zagrebačka banka d.d.

Posudite od 1000 € s kamatama od 6,49 % Višead

    Brzi gotovinski krediti

U potrazi ste za nenamjenskim gotovinskim kreditima koje možete veoma brzo realizirati, bez komplikacija? Brzi gotovinski krediti su svakako jedna od opcija od vas, jer je to jedan od najbržih načina za dolazak do gotovine.

Što se tiče tipova gotovinskih kredita, postoje hipotekarni krediti, lombardni krediti, ali i umirovljenički krediti. Poneki gotovinski krediti idu i do iznosa od 50.000 eura, no realizacija istih će biti kompliciranija nego realizacija brzih gotovinskih kredita.

Sve u svemu, gotovinski krediti su sve traženiji u zadnje vrijeme zbog rastuće potrebe kratkoročnog financiranja uslijed hitnih financijskih situacija.

U nastavku ćemo saznati što su to brzi gotovinski krediti …

Što su brzi gotovinski krediti?

To je nenamjenski tip kredita koji je namijenjen za pokrivanje širokog spektra troškova. Esencijalno, to znači da vas financijska institucija kod koje zatražite ovaj tip zajma neće tražiti za valjan razlog posudbe istoga.

Brze gotovinske kredite možete koristiti za otplatu postojećih dugova, popravke vozila, nadogradnju vašeg doma i slične namjene. Svakako ne preporučujemo uzimanje brzih gotovinskih kredita kako bi ste utažili svoje potrošačke nagone, poput kupovine nove odjeće i obuće i slično. Bitno se priupitati za koje situacije se isplati ulaziti u dužnički odnos.

Brze gotovinske kredite možete realizirati u kreditnim kućama i bankama, uz različite opcije.

Opcije i uvjeti brzih gotovinskih kredita u kreditnim kućama

Što se kreditnih kuća (ili online zajmodavaca) tiče, one su idealna opcija za brzu i jednostavnu realizaciju brzih gotovinskih kredita. Glavni razlog se javlja u tome što se realizacija istih može izvesti cjelovito online putem, što omogućuje ugovaranje kredita iz komfora vašeg doma. 

Za realizaciju brzih gotovinskih kredita kod online zajmodavaca će vam od dokumentacije trebati samo vaša osobna iskaznica i IBAN. Naime, online zajmodavci neće ocjenjivati vašu kreditnu sposobnost - njih samo zanima imate li redovite prihode te je li vam račun blokiran ili nije. Ako vam je račun blokiran, onda ćete morati zatražiti kredit bez HROK-a.

Poslije vrlo kratkog procesa prijave koji traje svega nekoliko minuta, ugovoreni iznos će vam na račun sjesti između 15 minuta do 24 sata. Iznosi koje možete pozajmiti od online zajmodavaca variraju, s minimumom od 300 kuna i maksimumom od 20.000 kuna. Rok otplate je između 15 dana i 365 dana. Kamatne stope su fiksne, te se razlikuju ovisno od pojedinog online zajmodavca. 

Glavne prednosti ugovaranja brzih gotovinskih kredita kod online zajmodavaca su isključiva online prijava i realizacija te nepotrebnost opsežne dokumentacije za proces prijave. Što se nedostataka tiče, naveli bismo veoma kratke rokove otplate te dostupnost malih novčanih iznosa. Samim time, to čini brze gotovinske kredite prigodnim isključivo za hitne financijske situacije.

Opcije i uvjeti gotovinskih kredita do 50.000 eura u bankama

Prvenstveno želimo napomenuti da pod ovu kategoriju uz brze, nenamjenske gotovinske kredite možemo svrstati i gotovinske kredite do 50.000 eura. Naravno, pošto se ovdje radi o pozamašnom novčanom iznosu, morat ćete imati visoku kreditnu sposobnost kako bi ste ih mogli realizirati u banci. Rok otplate ovog tipa kredita je uglavnom do 7 godina u hrvatskim bankama.

Također, ako želite realizirati gotovinski kredit do 50.000 eura, morat ćete imati i instrument osiguranja, poput hipoteke, sudužnika, ili jamca. Postoje i opcije gotovinskih kredita do 50.000 eura bez hipoteke. Budite spremni na opsežnu proceduru prilikom ugovaranja ovog tipa gotovinskog kredita i čekanje na isplatu kredita tjednima, pa čak i do mjesec dana. Ovaj tip kredita preporučujemo u situacijama kada investirate u nove stambene objekte i neke druge dugoročne troškove. Nikako ih ne uzimajte za kratkoročne troškove. 

Opcije i uvjeti brzih gotovinskih kredita u bankama

Što se tiče brzih gotovinskih kredita u bankama, slični su uvjeti kao i kod gotovinskih kredit do 50.000 eura. Trebat će vam opsežna dokumentacija kojom ćete moći dokazati da ste kreditno sposobni, te vam račun ne smije biti blokiran od strane FINA-e.

Što se tiče samog zahtjeva za ovaj tip kredita, većina hrvatskih banaka vam daje mogućnost online zahtjeva. No, morat ćete doći do poslovnice banke kako bi ste finalizirali dogovor, to jest, morat ćete doći potpisati ugovor. Jedna od rijetkih banaka koje posluju u Hrvatskoj, a nude isključivo online realizaciju brzih gotovinskih kredita je Addiko banka. Njihov Blic gotovinski kredit možete realizirati putem Addiko virtualne poslovnice. 

Što se samih opcije tiče, možete preuzeti brze gotovinske kredite u kunama i eurima, do 76.000 kuna ili 10.000 eura. Rok otplate istih je od 2 godine do 7 godina, ovisno o dogovoru s pojedinom bankom. Kamatne stope su fiksne te se razlikuju od banke do banke.

Kod pojedinih banaka nećete trebati ni instrument osiguranja. No, ako vam je potreban, bit će vam dovoljan sudužnik ili jamac. 

Glavna prednost ugovaranja brzih gotovinskih kredita u bankama je upravo kod većih mogućih iznosa, koji vas mogu pokriti na duži period nego da ste uzeli takav kredit kod online zajmodavca. No, doći do tog kredita je znatno zahtjevnije nego što je to slučaj kod online zajmodavaca.

Zaključak

Postoji više vrsta gotovinskih kredita s različitim namjenama. Ako se želite financijski osigurati u kratkom roku, dostupni su vam brzi gotovinski krediti od online zajmodavaca ili banaka. Ako se želite financijski osigurati na dulji period, postoji mogućnost ugovaranja gotovinskih kredita do 50.000 eura, prilikom čega morate biti sigurni u što se upuštate.


Brzi gotovinski krediti Ocjena: 4.5/5 Od 311 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.