Krediti bez HROK-a

    Krediti bez HROK-a

Ponekad je građanima nemoguće uzeti kredit zbog prisustva na crnim listama. U takvoj situaciji su krediti bez HROK-a idealna alternativa.

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
30000 €
Iznos zajma 500 € - 30000 €
Kamata 6,4 %
Datum dospijeća 2 - 5 godine

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 30 000 € Rok otplate: 2 - 5 godine

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt
 • Osobni tekući račun (neblokiran i nezaštićen)
 • Važeća e-mail adresa

O kompaniji

Više informacija o tvrtki ATON USLUGE d.o.o.

Posudite od 500 € s kamatama od 6,4 % Višead

    Krediti bez HROK-a

Ponekad želite uzeti kredit, no glavne prepreke su nedostatak vaše kreditne sposobnosti, blokada od pojedinih banaka, ili ste jednostavno prezaduženi? U slučaju kada ne možete dobiti mogućnost podizanja regularnog kredita, najbolja opcija za vas su krediti bez HROK-a!

Naravno, u ovoj kreditnoj niši postoji mnoštvo opcija te se javlja i pitanje koja je najbolja opcija za vašu individualnu situaciju. Važno je imati neke temeljne smjernice prilikom biranja najidealnijeg kredita za vašu situaciju kako ne biste ostali zatečeni na kraju.

U nastavku ćemo saznati nešto više o kreditima bez HROK-a, kada ga koristiti, neke njihove prednosti i nedostaci, te postupak prijave.

Što su zapravo krediti bez HROK-a?

To su krediti koje vi možete realizirati i bez da imate jaku kreditnu sposobnost. Njih možete preuzeti kod raznih zajmodavaca koji ne provjeravaju kreditnu povijest klijenata, tako da je to idealna opcija ako ste se našli na crnoj listi dužnika.

Kako bi zajmodavci smanjili rizik kada odobre kredite bez HROK-a, oni ih izdaju u manjim iznosima i kratkim rokovima otplate. Tu se uglavnom radi o iznosima od minimalno 300 kuna do maksimalno 20.000 kuna, s minimalnim rokom otplate od 15 dana i maksimalnim rokom otplate od godine dana. 

U nekim slučajevima kamatne stope kredita bez HROK-a znaju iznositi i 0%, što zapravo znači da ćete vratiti isti posuđeni iznos na kraju otplate kredita.

Što je HROK?

HROK je zapravo akronim za Hrvatski registar obveza po kreditima. Unutar tog registra se nalaze podaci o svim dugovanjima hrvatskih građana. Te informacije su od velike važnosti bankama i ostalim financijskim institucijama u Hrvatskoj.

No, HROK može biti i noćna mora, pogotovo prezaduženim građanima. Naime, HROK je jedan od glavnih razloga neodobrenih kredita. Zbog toga se i javila potreba za kreditima bez HROK-a, koji je za većinu građana barijera pri uzimanju novog kredita.

Za koju namjenu uzeti kredit bez HROK-a?

Za razliku od banaka, kod zahtjeva kredita bez HROK-a, nitko vas neće pitati o namjeni kredita. Samim time, to znači da kredite bez HROK-a možete iskoristiti za pokrivanje bilo kojih životnih troškova. 

No, krediti bez HROK-a se najčešće koriste za neke hitne troškove poput popravaka, neizbježnih putovanja, medicinskih troškova i slično. Naravno, kao što smo već naveli, na vama je da odlučite u što ćete uložiti kredit bez HROK-a, tako da se javljaju situacije kada se oni koriste za ulaganja u manje projekte, ulaganja u posao, kupovinu, te ostale osobne potrebe.

Naravno, prije upuštanja u kredit bez HROK-a, bitno je da znate da ćete taj novac biti dužni otplatiti unutar definiranog roka. Taj rok može biti nekoliko tjedana, sve do nekoliko godina. Pametno je prije samog ulaska u taj dug izračunati točan iznos koji vam treba i formirati plan otplate, kako bi ste efektivno i bez brige uspjeli otplatiti kredit.

Kako se prijaviti za kredit bez HROK-a?

Ne brinite, prijava za kredit bez HROK-a je veoma jednostavna i izvršava se isključivo online. Zapravo, jedini uvjet da se prijavite za ovaj kredit je stabilna internetska veza.

Za početak vam je veoma bitno pronaći idealnu kreditnu ponudu s uvjetima koji vam pašu. Obratite pozornost na varijable poput kamatnih stopa, roka dospijeća, vremena isplate, i uvjeta odobrenja.

Na temelju vaših zaključaka, možete odabrati idealnu ponudu kredita bez HROK-a, te posjetiti njihovu web stranicu, gdje možete i pronaći sekciju za podnošenjem zahtjeva za pozajmicu.

Online podnošenje zahtjeva za kredit je vrlo jednostavno, te će od vas zahtijevati sljedeće specifične podatke: 

U nekim situacijama vaš zajmodavac može tražiti potvrdu o jamcu ili sudužniku kredita kao jamstvo da ćete otplatiti kredit.

Koje su glavne prednosti i nedostaci kredita bez HROK-a?

Kao i svaki kredit u Hrvatskoj, i krediti bez HROK-a imaju svoje istaknute prednosti, ali i nedostatke. Krenimo prvo s prednostima.

Kada ste u žurbi što se tiče novca, krediti bez HROK-a su svakako idealna opcija za vas. Odobrenje ovog tipa kredita uglavnom dolazi instantno poslije podnesene prijave, a sam novac će vam sjesti na račun u roku nekoliko minuta. Odlična je i činjenica da kredite bez HROK-a možete cjelovito ugovoriti online, preko vašeg mobilnog uređaja ili računala. Samim time, nećete izgubiti vrijeme u razgovoru sa svojim bankarom ili na čekanje u redu u banci.

Glavni nedostaci kredita bez HROK-a se javljaju u samoj prirodi tih kredita. Naime, izdavanje istih može predstaviti veliki rizik za zajmodavca, pošto mu vi ne možete zagarantirati da ćete mu vratiti posuđeni novac. Zbog toga u nekim slučajevima će vas zajmodavac tražiti da ugovorite neki instrument osiguranja. Isto tako, kredite bez HROK-a možete uzeti za vrlo malo iznose te ga otplaćivati u vrlo kratkom vremenu, što ponekad i nije poželjno ako vam hitno treba novac.

Zaključak

Sve u svemu, krediti bez HROK-a su jedna od najboljih opcija kada vam hitno treba novac, a nemate dovoljno jaku kreditnu sposobnost za tradicionalan kredit.


Krediti bez HROK-a Ocjena: 4.5/5 Od 214 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.