Sve te probleme možete riješiti uz privatne pozajmice - u zadnje vrijeme veoma popularan model kreditiranja.

Privatne pozajmice - zašto su toliko korisne?

Želite podići zajam a da vas nitko ne pita koji je glavni razlog podizanja istog? Dosta vam je bilo preznojavanja pri iščekivanju potvrde banke da ste uopće sposobni podići kredit kod njih? Sve te probleme možete riješiti uz privatne pozajmice - u zadnje vrijeme veoma popularan model kreditiranja.

U nastavku saznajte što su to privatne pozajmice, kako do njih, te koje su im glavne prednosti!

Što su privatne pozajmice?

Ovo je tip pozajmica koja ne uključuje banku kao zajmodavca. Isto tako, privatne pozajmice možete vrlo brzo realizirati, bez komplikacija koje mogu proizaći ako pokušate realizirati kredit u banci. Isto tako, ove pozajmice su privatne jer vas zajmodavci neće pitati za namjenu pozajmice. To znači da ovaj tip pozajmice možete koristiti za bilo koju osobnu potrebu. Ovo je najidealniji tip zajma ako ste osoba kojoj je ogroman stres čekanje na odobrenje zatraženog kredita u banci, ili ako imate prenizak kreditni rejting.

Kako doći do privatne pozajmice?

Postoji veliko tržište online zajmodavaca koji nude privatne pozajmice. Na vama je da pronađete idealnu opciju koju možete pronaći i na našem uspoređivaču. Tada se možete prijaviti za željenu opciju putem Interneta. Ovim putem želimo naznačiti da online zajmodavci uživaju u velikoj popularnosti u zadnje vrijeme jer omogućuju realizaciju zajmova iz komfora vašeg doma.

Kako realizirati privatnu pozajmicu?

Zaboravite na pregršt dokumentacije koje će vas banke tražiti ako se odlučite na klasičan bankovni kredit. Kod privatnih pozajmica, jedina dokumentacija koja će vam biti bitna su:

  • Osobna iskaznica
  • IBAN
  • Tekući račun na vaše ime

Također, imajte u obziru da vaš tekući račun ne smije biti blokiran ili zaštićen, tj. mora biti važeći. Kada prikupite svu potrebnu dokumentaciju, možete ju učitati prilikom online prijave za privatnu pozajmicu. 

Tada možete odabrati željeni iznos. Kako bi online zajmodavci smanjili rizik sebi i svojim klijentima, oni nude podosta manje iznose zajmova od banaka - od 300 kuna do 25.000 kuna. Rokovi otplate variraju od mjesec dana do 18 mjeseci, uz veoma niske kamatne stope.

Nakon što izaberete željeni iznos pozajmice i rok otplate, željeni iznos će vam sjesti na račun između 15 minuta i nekoliko sati. Sve to ovisi kada u radnom vremenu online zajmodavca pokušavate realizirati pozajmicu. Primjerice, ako zatražite privatnu pozajmicu na kraju radnog vremena pojedinog online zajmodavca, morat ćete pričekati cijeli radni dan kako bi vam zatražena sredstva sjela na račun.

Glavne prednosti privatnih pozajmica

Prvenstveno, privatne pozajmice možete koristiti za bilo koju potrebu. Samim time ćete izbjeći i one neugodne razgovore s bankarima kako bi saznali pravu namjenu za vaš budući zajam.

Naravno, još jedna od glavnih prednosti privatnih pozajmica je brzina realizacije istih. Zatraženi iznos novca može sjesti na vaš tekući račun čak unutar desetak minuta u idealnom slučaju.

Isto tako, vrlo je jednostavno doći do odobrenja privatnih pozajmica, pošto vam se neće gledati kreditna sposobnost. Samim time broj dokumentacije je sveden na minimum.

__________________

Privatne pozajmice su svakako najpraktičniji način za ostvarenje zajma u Hrvatskoj. Krase ih manji iznosi od bankovnih kredita, što ih čini vrlo primamljivih za građane koji nisu kreditno sposobni ili koji trebaju manju novčanu svotu u što kraćem vremenu, bez previše obveza. 

Provjerite ponudu najboljih privatnih pozajmica na našem uspoređivaču, i pronađite najbolju ponudu za sebe!

 

Hodnocení kategorie 4.5
Privatne pozajmice - zašto su toliko korisne?: 4.2/5 Od 157 Glasovi
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.