Krediti za mlade

    Krediti za mlade

Krediti za mlade se javljaju u podosta formata. U ovome postu saznajte sve o uvjetima različitih kredita za mlade, od brzih pozajmica do stambenih kredita za mlade!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
30000 €
Iznos zajma 500 € - 30000 €
Kamata 6,4 %
Datum dospijeća 2 - 5 godine

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 30 000 € Rok otplate: 2 - 5 godine

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt
 • Osobni tekući račun (neblokiran i nezaštićen)
 • Važeća e-mail adresa

O kompaniji

Više informacija o tvrtki ATON USLUGE d.o.o.

Posudite od 500 € s kamatama od 6,4 % Višead
800 €
Iznos zajma 50 € - 800 €
Kamata 5 %
Datum dospijeća 7 - 365 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 800 € Rok otplate: 7 - 365 dana

Uvjeti zajma

 • Osobna iskaznica
 • Kartica tekućeg računa
 • Zadnja platna lista ili odrezak od mirovine
 • Izvadak iz banke za zadnjih 30 dana

O kompaniji

Više informacija o tvrtki VtoMarker d.o.o.

Posudite od 50 € s kamatama od 5 % Višead

PBZ

PBZ 5
50000 €
Iznos zajma 200 € - 50000 €
Kamata 5,68 %
Datum dospijeća 13 - 120 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 50 000 € Rok otplate: 13 - 120 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki PBZ Croatia osiguranje d.d.

Posudite od 200 € s kamatama od 5,68 % Višead
300000 €
Iznos zajma 10000 € - 300000 €
Kamata 6,2 %
Datum dospijeća 12 - 120 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 300 000 kn Rok otplate, 12 - 120 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Sberbank d.d.

Posudite od 10000 € s kamatama od 6,2 % Višead

    Krediti za mlade

Mlade osobe su jedna demografska koja često uzima kredite. Oni ih uzimaju za različite namjene: od plaćanja troškova školarine do ulaganja u dom za novu obitelj. Jedno je sigurno, krediti za mlade se mogu naći u pregršt različitih opcija, od brzih kredita do stambenih kredita.

No, ovisno o pojedinoj financijskoj situaciji, trebat će vam različit tip kredita. Ako ste u hitnoj financijskoj situaciji, možda će vam brzi kredit ili brza pozajmica biti idealno rješenje. U slučaju da vam treba kredit za financiranje novog doma, stambeni kredit za mlade će vam biti prikladnija opcija.

U nastavku saznajmo nešto više o kreditima za mlade te kako ih realizirati!

Što su to krediti za mlade te koje vrste postoje?

Krediti za mlade podrazumijevaju sve kredite i pozajmice za građane starosti između 18 do 45 godina. Pod njih spadaju brzi krediti i pozajmice, krediti bez HROK-a, studentski krediti, nenamjenski krediti, te stambeni krediti za mlade.

Brzi krediti i pozajmice se uglavnom mogu realizirati kod online zajmodavaca. Tu se radi o manjim novčanim iznosima s kraćim rokovima dospijeća. Za ovaj tip kredita je vrlo bitno da imate redovna mjesečna primanja kako biste ga uspjeli otplatiti unutar predviđenog roka.

Krediti bez HROK-a se odnose na brze pozajmice koje možete realizirati čak i ako vam je kreditna sposobnost vrlo niska. To su povoljni nenamjenski krediti koje je vrlo jednostavno realizirati putem online zajmodavaca.

Studentski krediti su tip kredita za mlade koji su studenti. Postoje dva tipa studentskih kredita: studentski kredit za financiranje školarine i studentski kredit za financiranje troškova života. Njega možete realizirati čak i ako niste kreditno sposobni, no u toj situaciji vam trebaju sudužnici. Najčešće studenti uzimaju svoje roditelje za sudužnike, što povlači svoje rizike. No, velika prednost studentskih kredita je ta što ga možete krenuti otplaćivati poslije svog studiranja.

Nenamjenski krediti su zapravo gotovinski krediti koje možete ugovoriti u bankama ili kod online zajmodavaca bez navođenja namjene istog. Ovaj kredit je idealno uzeti kada vam iskrsne neka kratkoročna financijska potreba koju neće moći podmiriti klasičan kredit.

Stambeni krediti za mlade su krediti pozamašnih iznosa koji prvenstveno služe za investicije u izgradnju ili kupnju nekretnina. Oni mogu biti itekako velik teret na mladu osobu, no postoji program subvencije koji može olakšati taj teret u prvih 5 godina otplate kredita.

Za mlade postoji dosta mogućnosti što se tiče kredita, a u nastavku ćemo vidjeti kako možemo realizirati pojedine tipove kredita za mlade.

Kako realizirati brze pozajmice i kredite bez HROK-a?

Pošto je za ovaj tip kredita online zajmodavac vaš posrednik, to donosi neke prednosti. Prvo, postupak realizacije se izvršava potpuno online. Drugo, neće vam trebati pregršt dokumentacije za procjenu kreditne sposobnosti. Od dokumenata vam je dovoljno imati presliku osobne iskaznice i IBAN tekućeg računa.

Online zajmodavci nude zajmove manjih iznosa zbog razloga što žele smanjiti rizik od nepodmirenja vaših obveza. U ponudi hrvatskih online zajmodavaca možete pronaći brze pozajmice i kredite bez HROK-a iznosa od 300 kuna do 20.000 kuna. Iste možete otplatiti u periodu od 15 dana do 365 dana. Kamatne stope variraju, no bitno je znati da su one fiksne.

Kada ispunite online formu, zatražena novčana sredstva možete očekivati u roku između 15 minuta i 24 sata. Glavna prednost brzih kredita upravo leži u brzini i jednostavnosti realizaciji u usporedbi s bankama.

Kako realizirati studentske kredite?

Već smo spomenuli da kod većine hrvatskih banaka postoji dva tipa studentskih kredita: za financiranje školarine i za financiranje troškova života.

Kredit za financiranje školarine mogu dići svi studenti, a maksimalan iznos je 150.000 kuna ili 20.000 eura. Taj tip studentskog kredita se podiže za ukupan iznos školarine za sve godine studija, a isplaćuju se iznosi školarine za pojedinu akademsku godinu na početku svake akademske godine.

Kredit za financiranje troškova života isto mogu dići svi studenti. Iznosi variraju od 500 kuna do 5.000 kuna mjesečno, ili od 70 eura do 700 eura mjesečno. 

Otplata ovih kredita uglavnom započinje poslije studiranja, no može se odraditi i tijekom vašeg studiranja. Mjesečna rata kao i rok otplate studentskog kredita se određuje prilikom ugovaranja istog u banci. Valja napomenuti kako ne morate biti kreditno sposobni za realizaciju ovog tipa kredita. U tom slučaju možete uzeti sudužnike koji su kreditno sposobni. Za takve situacije se primjenjuju i povoljniji uvjeti za procjenu kreditne sposobnosti.

Kako realizirati stambene kredite za mlade?

Za realizaciju ovog tipa kredita će vam trebati pregršt dokumentacije, i to za:

Svu dokumentaciju dostavljate banci kod koje želite realizirati pojedini  stambeni kredit kako bi se ocijenila vaša kreditna sposobnost, dodijelila prikladna nekretnina te ubacilo u natječaj za APN-ove subvencije stambenih kredita (koji se održava svake godine, uglavnom na proljeće i jesen).

Za realizaciju istog će proći čak i mjesec dana, što iziskuje dosta stresa. No, to je i razumljivo, jer se tu radi o iznosima od 110.000 kuna do 3.750.000 kuna ili od 15.000 eura do 500.000 eura. Rok otplate istih je od 15 do 30 godina. 

Svakako procijenite isplati li vam se uzimati stambeni kredit za mlade, velika je to odgovornost, dobili vi subvenciju ili ne.

Zaključak

Krediti za mlade se javljaju u više tipova te ih krasi visoka fleksibilnost. Ako vam trebaju maleni iznosi, možete preuzeti brze kredite. No, ako ulažete u nekretnine, tu su i stambeni krediti za mlade.


Krediti za mlade Ocjena: 4.5/5 Od 332 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.