Mini kredit

    Mini kredit

Ako vam zatreba kredit malog iznosa u što kraćem vremenu, mini kredit je zanimljivo rješenje koje možete realizirati i online!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
2.700 €
Iznos zajma 50 € - 2.700 €
Kamata 20 %
Datum dospijeća 15 - 180 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 2 700 € Rok otplate: 15 - 180 dana

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt
 • Osobni tekući račun (neblokiran i nezaštićen)
 • Važeća e-mail adresa

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Cash-Expert S.L.

Posudite od 50 € s kamatama od 20 % Višead
600 €
Iznos zajma 120 € - 600 €
Kamata 6 %
Datum dospijeća 15 - 30 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 600 € Rok otplate: 15 - 30 dana

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Ne starija od 65 godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,
 • S prebivalištem u Republici Hrvatskoj,
 • Vidljiva redovita mjesečna primanja,
 • Neblokiran i nezaštićen tekući račun

O kompaniji

Više informacija o tvrtki RED STAR CODE d.o.o.

Posudite od 120 € s kamatama od 6 % Višead

    Mini kredit

Kada vam brzo trebaju neka manja novčana sredstva, ne morate posegnuti za klasičnim kreditima u banci! I banke i kreditne kuće u Hrvatskoj nude bržu te bolju opciju za hitne financijske potrebe - mini kredit, koji možete realizirati i online!

Za ostvarenje mini kredita je veoma bitno da vam neće trebati pregršt dokumentacije. Samim zahtjevom za kredit manjeg novčanog iznosa eliminirate rizik financijskoj instituciji koji se može javiti ako zatražite stambeni kredit iznosa 100.000 kuna.

Isto tako, ostvarenje mini kredita se odvija veoma brzo, tako da su idealna opcija kada vam iskrsne hitna financijska situacija. U nastavku saznajte više o mini kreditima, njihovim uvjetima, te kako ih najjednostavnije realizirati!

Općenito o mini kreditima

Kao što njihovo ime nagoviješta, mini krediti su krediti koji se povezuju s manjim novčanim iznosima. Možemo ih svrstati u kategoriju brzih kredita koje krase karakteristike poput brzog procesa odobrenja i brze isplate na vaš račun. Mini kredit će korisnicima biti iznimno koristan u hitnim financijskim situacijama, kada uzimanje većeg bankovnog kredita jednostavno ne dolazi u obzir.

No, zašto se mini krediti isplate? Prvenstveno, zbog njihove sigurnosti i brzine isplate zatražene novčane svote. Kada nemate nekoliko dana na bacanje za realizaciju bankovnih kredita, mini kredit možete vrlo jednostavno realizirati online u kratkom roku. Isto tako, mini krediti spadaju u kategoriju nenamjenskih kredita, tako da od vas financijske institucije neće zahtijevati namjenu kredita.

Iznos mini kredita varira uglavnom od 300 kuna do 10.000 kuna. Rok otplate možete dogovoriti u roku od 15 dana do godine dana. Važno je napomenuti da pojedini mini krediti ne sadrže kamatne stope, što zvuči idealno ako niste sigurni hoćete li moći otplatiti kamate. No, takvi mini krediti su rijetki, i isključivi su za iznose do barem 3.000 kuna te za rok otplate od 30 dana.

Zašto se odlučiti na mini kredit online?

Pošto su mini krediti oblik brzih kredita, oni su samim time jedno od najfleksibilnijih rješenja za kratkoročno financiranje. Oni su najbolja opcija za one građane koji jednostavno ne mogu čekati tjednima da saznaju odobren li im je kredit. 

Takve financijske situacije mogu biti jednostavne poput odlaska na pregled privatnom zubaru ali i kompleksne poput nadogradnje vašeg doma. Naravno, prilikom odabira mini kredita online obratite pažnju koliko vam zapravo treba određeni novčani iznos. Posebno pazite na svoju mogućnost otplate mini kredita. U takvim situacijama će vam dobro doći i malo planiranja u obliku formiranja plana otplate mini kredita.

Gdje mogu zatražiti online mini kredit?

Mini kredit možete zatražiti online u bankama ili kreditnim kućama. Napomenuli bismo da ovaj tip kredita banke nazivaju gotovinskim kreditima. No, kod koga se više isplati ugovoriti mini kredit online kada vam stvarno zatreba?

Ako ćete zatražiti mini kredit u banci, imajte u umu da to neće proći toliko brzo kao u kreditnim kućama. Naravno, zahtjev možete podnijeti online, no morat ćete posjetiti poslovnicu kako bi ste dostavili dokumentaciju za dokaz vaše kreditne sposobnosti. 

Prilikom prikupljanja te dokumentacije, dodatnu komplikaciju zadaju platne liste. Naime, banke će zahtjevati platne liste od vaših poslodavaca kako bi odredili vaša redovna primanja. Isto tako, banke time imaju i uvid u cjelokupno poslovanje vašeg poslodavca, što u podosta situacija neće biti prikladno poslodavcima.

Ako ne želite komplikacije, tada vam preporučujemo da realizirate mini kredit online preko kreditnih kuća. Tamo možete ugovoriti kredit isključivo online, uz minimalnu dokumentaciju koja uključuje vašu osobnu iskaznicu i broj tekućeg računa. Isključivo vjerujte onim kreditnim kućama koje će ispisati ugovor o ostvarenju mini kredita, kako bi ste izbjegli prevare. Naime, postoji i tržište nelegitimnih kreditnih kuća koji izdaju mini kredite bez ugovora, što je uglavnom prevara.

Što se tiče realizacije online mini kredita preko kreditnih kuća, željeni novčani iznos može sjesti na vaš račun u već 15 minuta, a najviše ćete morati čekati 24 sata. Vrijeme isplate uvelike ovisi o tome kada ste podnijeli zahtjev za mini kreditom. Primjerice, ako ste zahtjev podnijeli krajem radnog dana kreditne kuće, ne možete očekivati isplatu u 15 minuta.

Glavne prednosti i nedostaci mini kredita

Prednosti mini kredita se uglavnom vežu za realizaciju istih u kreditnim kućama. Naravno, tu se javlja prednost brze provedbe, pošto nećete morati ići u poslovnicu da realizirate mini kredit, jer ga možete realizirati isključivo online. Isto tako, bitna je i anonimnost. Mini krediti neće ostavljati tragove na vašem kreditnom izvješću, što samim time znači da neće utjecati na vaš kreditni rejting.

Glavni nedostatak mini kredita je njegov mali iznos. Ako vam trebaju financijska sredstva za financijske pothvate veće od 10.000 kuna, morat ćete naći neki drugi kredit. Isto tako, duljina otplate može biti problem ako niste u stabilnoj financijskoj situaciji. Postoji i mogućnost prevara, no ako ste dovoljno informirani, ovaj nedostatak ćete izbjeći u većini slučajeva.

Zaključak

Mini kredit se može realizirati online te je idealna opcija za podmirenje kratkoročnih financijskih obaveza. Ako vam treba iznos do 10.000 kuna, a sigurni ste da ga možete otplatiti u roku između mjesec dana i godinu dana, ovo vam je čak i najidealnija kreditna opcija.


Mini kredit Ocjena: 4.5/5 Od 97 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.