OTP banka - Stambeni krediti

OTP banka - Stambeni krediti
Snimka zaslona web mjesta: https://www.otpbanka.hr, autor web mjesta: OTP banka d.d., snimka zaslona koristi se u ime pravne dozvole.

OTP banka - Stambeni krediti

  • Iznos zajma do 350 000 € Rok otplate, 1 - 30 godina

OTP banka - Stambeni krediti Recenzija

Brzi pregled

  • Iznos zajma: 5 000 - 350 000 € Rok otplate

OTP banka - Stambeni krediti otplatna tablica

Iznos zajma Pristojba Ukupno za vratiti Rok otplate
5 000 € 1 032.25 € 6 032.25 € 13 mjeseci
OTP banka - Stambeni krediti kalkulator ad

Reprezentativni primjer

* Efektivna kamatna stopa (EKS) za stambene kredite je izračunata na iznos kredita od 65.000 EUR uz rok otplate kredita od 20 godina, uz navedenu kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U izračun EKS-a su uključeni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu od 1,59 EUR/12 HRK¹ mjesečno, trošak procjene nekretnine u iznosu od 199,08 EUR/1.500 HRK ¹, trošak police osiguranja nekretnine u iznosu od 28,67 EUR/216 HRK¹ godišnje te interkalarna kamata za jedan mjesec.

OTP banka - Stambeni krediti iskustva i rasprava

OTP banka - Stambeni krediti iskustva

Podijelite svoje iskustvo s OTP banka - Stambeni krediti na info@coolfinancije.com i mi ćemo ga anonimno objaviti u našoj raspravi.


Je li OTP banka - Stambeni krediti prevara?

Ne . Proizvod je apsolutno korektan i ne trebate brinuti ni o čemu skrivenom. Tvrtka OTP banka d.d. stvarno daje ove zajmove.

David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.