Zagrebačka banka - Stambeni krediti

Zagrebačka banka - Stambeni krediti
Snimka zaslona web mjesta: https://www.zaba.hr, autor web mjesta: Zagrebačka banka d.d., snimka zaslona koristi se u ime pravne dozvole.

Zagrebačka banka - Stambeni krediti

  • Iznos zajma do 450 000 € Rok otplate, 3 - 30 godina

Zagrebačka banka - Stambeni krediti Recenzija

Brzi pregled

  • Iznos zajma: 3 000 - 450 000 € Rok otplate

Zagrebačka banka - Stambeni krediti otplatna tablica

Iznos zajma Pristojba Ukupno za vratiti Rok otplate
5 000 € 1 032.25 € 6 032.25 € 13 mjeseci
Zagrebačka banka - Stambeni krediti kalkulator ad

Reprezentativni primjer

Efektivna kamatna stopa (EKS) za stambene kredite je izračunata na iznos kredita od 65.000 EUR uz rok otplate kredita od 20 godina, uz navedenu kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U izračun EKS-a su uključeni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu od 1,59 EUR/12 HRK¹ mjesečno, trošak procjene nekretnine u iznosu od 199,08 EUR/1.500 HRK ¹, trošak police osiguranja nekretnine u iznosu od 28,67 EUR/216 HRK¹ godišnje te interkalarna kamata za jedan mjesec.

Zagrebačka banka - Stambeni krediti iskustva i rasprava

Zagrebačka banka - Stambeni krediti iskustva

Podijelite svoje iskustvo s Zagrebačka banka - Stambeni krediti na info@coolfinancije.com i mi ćemo ga anonimno objaviti u našoj raspravi.


Je li Zagrebačka banka - Stambeni krediti prevara?

Ne . Proizvod je apsolutno korektan i ne trebate brinuti ni o čemu skrivenom. Tvrtka Zagrebačka banka d.d. stvarno daje ove zajmove.

David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.