Brze pozajmice na opću uplatnicu

    Brze pozajmice na opću uplatnicu

Nalazite se u hitnoj financijskoj situaciji koja zahtjeva novčana sredstva u što bržem roku? Brze pozajmice na opću uplatnicu su možda najefikasnije rješenje za vas!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
40000 €
Iznos zajma 1000 € - 40000 €
Kamata 4,99 %
Datum dospijeća 1 - 10 godina

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 40 000 € Rok otplate: 1 - 10 godina

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Posudite od 1000 € s kamatama od 4,99 % Višead

    Brze pozajmice na opću uplatnicu

Preuzimanje kredita u bankama često zna biti vrlo stresno i zamorno. Prvo trebate doći na red, pa onda proći kroz raznorazne procedure s vašim osobnim bankarom. Uz to sve, morate imati i pregršt dokumentacije prilikom vašeg dolaska kako bi se procijenila vaša kreditna sposobnost, koja je i uvjet za kredit u banci. Ako želite izbjeći sve te zamorne procedure, brze pozajmice na opću uplatnicu su opcija za vas!

Ovaj oblik pozajmica se može ostvariti online, te u veoma kratkom roku željeni novčani iznos može biti na vašem računu. U nastavku saznajte nešto više o brzim pozajmicama na opću uplatnicu te zašto ih odabrati umjesto kredita u banci!

Što su brze pozajmice na opću uplatnicu?

Brze pozajmice na opću uplatnicu su svakako jedan od najjednostavnijih načina za dolazak do novca u kratkom roku. Njihova glavna prednost naspram klasičnih, bankovnih kredita je u tome što su dostupne svim građanima. 

Naime, kod ugovaranja brzih pozajmica na opću uplatnicu, većina izdavatelja istih vas neće tražiti da budete kreditno sposobni. Nedostatak kreditne sposobnosti je najveća prepreka kod ugovaranja kredita u bankama, tako da se sve više građana okreće ovom alternativnom tipu pozajmica. Isto tako, ako ste se našli u blokadi, bitno je znati da i u toj situaciji možete zatražiti brzu pozajmicu na opću uplatnicu.

Naime, glavna razlika ovog tipa brze pozajmice s ostalim varijantama je u tome što ju možete dobiti i preko opće uplatnice. Recimo da ste se našli u blokadi te vam prijete i ovrhe na stare dugove. Brze pozajmice na opću uplatnicu će vas iznenaditi, jer njih možete i primiti na vaš zaštićeni račun, bez straha od procesiranja ovrha nad tim računom.

Tko sve može zatražiti brzu pozajmicu na opću uplatnicu?

Kao što smo već naveli, ovaj tip brzih pozajmica je veoma velikodušan što se tiče dostupnosti što široj skupini građana. Glavni uvjet za dobivanje istog je da obraćate pažnju na financijsku urednost svojih postojećih računa. Čak i ako vam je račun u blokadi, brzu pozajmicu na opću uplatnicu možete dobiti i na vaš zaštićeni račun.

Stoga, brze pozajmice na opću uplatnicu jednostavno mogu dobiti umirovljenici, nezaposleni, zaposleni na određeno vrijeme te građani jamci. Naravno, koji god tip korisnika bio, veoma je bitno otplaćivati obvezu nad ovim tipom brze pozajmica u prethodno definiranom roku.

U kojim situacijama je korisno podići brzu pozajmicu na opću uplatnicu?

Kao što njihovo ime može sugerirati, brze pozajmice su uvelike korisne kada vam hitno treba novac u što kraćem roku. Recimo da imate već postojeći kredit koji morate što prije otplatiti. Za ovu situaciju će brza pozajmica na opću uplatnicu biti veoma korisna, čak i ako vam je glavni račun blokiran.

Ostale situacije za koje će vam brza pozajmica na opću uplatnicu uvelike koristiti su:

Isto tako, važno je znati da vas zajmodavci neće pitati za namjenu brzih pozajmica na opću uplatnicu. Samim time to znači da je ovo tip nenamjenskog kredita.

Kako doći do brze pozajmice na opću uplatnicu?

Veoma je bitna informacija da ovaj tip brzih pozajmica možete ostvariti 100% online, bez odlaska u poslovnicu banke i čekanje na provedbu dugotrajnih procesa. Dovoljno se samo prijaviti na web stranici odabranog online zajmodavca te pratiti upute.

Što se dokumentacije tiče, zaboravite na glavobolje prilikom prikupljanja opsežne dokumentacije za ostvarenje kredita u banci. U slučaju brzih pozajmica na opću uplatnicu, dovoljna vam je preslika osobne iskaznice i broj računa. 

Pošto je ovaj tip brzih pozajmice doživio velik porast u popularnosti, bitno je pripaziti na neke stvari prilikom izbora istih. Prvenstveno želimo otvoriti temu legitimiteta. Uz legitimne kreditne kuće koje isplaćuju ovaj tip brzih pozajmica s ugovorom, postoje i nelegitimne kreditne kuće. Najlakše ćete ih prepoznati po tome što one ne izdaju ugovor za brzu pozajmicu, što samim time briše pisane tragove novca. U toj situaciji vi ni ne znate na koji način je pojedina kreditna kuća došla do tog novca, te postoji mogućnost prevare.

Za koje iznose mogu preuzeti brzu pozajmicu na opću uplatnicu?

Pošto su brze pozajmice na opću uplatnicu zamišljene za hitne situacije, moguće je posuditi isključivo manje novčane iznose. Tu se uglavnom radi o iznosima koji se kreću između 300 kuna do 20.000 kuna. U većini slučajeva će vam se željeni iznos isplatiti u roku 15 minuta od podnošenja zahtjeva.

Obratite pažnju na kamatne stope istih kako se ne biste neugodno iznenadili. Neke kreditne kuće u ponudi imaju i beskamatne brze pozajmice, što znači da ćete vratiti isti posuđeni iznos.

Kako otplatiti brzu pozajmicu na opću uplatnicu?

Što se tiče samog roka otplate brze pozajmice, on može trajati od 15 dana do godine dana. Za otplaćivanje istih možete koristiti opću uplatnicu, internet bankarstvo i druge načine plaćanja. Isto tako, možete srediti i trajni nalog koji će automatski naplatiti iznos kamate na mjesečnoj razini. Uz trajni nalog sami birate otplatni iznos i datum prijenosa. Glavna prednost mu je u tome što uz njega možete uštedjeti novac i vrijeme te efikasnije organizirati svoje troškove.

Zaključak

Kada vam hitno zatreba novac, a glavni račun vam je blokiran, brze pozajmice na opću uplatnicu je idealna opcija za vas! 


Brze pozajmice na opću uplatnicu Ocjena: 4.5/5 Od 198 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.