Brzi zajam

    Brzi zajam

Želite li doći do zajma u što kraćem vremenskom roku? Brzi zajam je sve popularnija opcija za izlazak iz hitnih financijskih situacija.

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
600 €
Iznos zajma 120 € - 600 €
Kamata 6 %
Datum dospijeća 15 - 30 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 600 € Rok otplate: 15 - 30 dana

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Ne starija od 65 godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,
 • S prebivalištem u Republici Hrvatskoj,
 • Vidljiva redovita mjesečna primanja,
 • Neblokiran i nezaštićen tekući račun

O kompaniji

Više informacija o tvrtki RED STAR CODE d.o.o.

Posudite od 120 € s kamatama od 6 % Višead
600 €
Iznos zajma 100 € - 600 €
Kamata 3,98 %
Datum dospijeća 30 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 600 € Rok otplate: 30 dana

Uvjeti zajma

 • Potrebno je biti punoljetan (minimalno 18 godina)
 • Imati hrvatsko državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj potrebno je imati vidljiva redovita primanja po urednom tekućem računu (neblokiran i nezaštićen)

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Digital Rapsody d.o.o.

Posudite od 100 € s kamatama od 3,98 % Višead

    Brzi zajam

Bitno vam je doći do zajma u što kraćem vremenu jer ste se našli u hitnoj financijskoj situaciji? Totalno vam ne dolazi u obzir prikupljanje dokumentacije za kredit u banci kao i dugačak razgovor s bankarom? Nasreću, s razvojem tehnologije i kvalitete interneta se javila i nova opcija za vas - brzi zajam.

Brzi zajmovi su idealni za građane kojima hitno trebaju novčana sredstva, te se oni ostvaruju online u veoma kratkom vremenu. To su manji krediti koje je moguće posuditi bez upuštanja u naporne procedure po kojima su banke i slične financijske institucije poznate.

U nastavku saznajte nešto više o brzim zajmovima, razlozima njihove popularnosti, te zašto su oni toliko korisni!

Što je zapravo brzi zajam?

Brzi zajam je trenutno najjednostavnija i najbrža opcija posuđivanja novčanih sredstava koja se može ostvariti isključivo online. Oni koriste kako bi se pokrili manji troškovi te nisu velikih iznosa, kako bi smanjili rizik za zajmodavca, ali i za zajmoprimca. 

U Hrvatskoj ćete najčešće pronaći brze zajmove s minimalnim iznosima od 300 kuna do maksimalnog iznosa od 10.000 kuna. Postoje i opcije s kamatnim stopama od 0% u slučaju kojeg se može posuditi novčana svota do iznosa od 4.000 kuna.

U određenom, hitnom kontekstu je brzi zajam uvelike bolja opcija od bankovnog kredita. Glavni razlog je u trivijalnom procesu prijave i ubrzanom vremenu isplate, te nenamjenskoj prirodi. Naime, brzi zajam vam poslije uspješne prijave može sjesti na račun u roku 15 minuta, ako uspijete prijavu odraditi unutar redovnog radnog vremena zajmodavca. Ako kojim slučajem prijavu odradite vikendom ili poslije redovnog radnog vremena zajmodavca, isplatu možete očekivati u roku 24 sata.

Što se tiče roka otplate brzog zajma, on varira od 15 dana do 365 dana, ovisno o dogovoru sa zajmodavcem.

Koji je razlog rastuće popularnosti brzih zajmova?

Proteklih nekoliko godina, brzi zajmovi uživaju u rastućoj popularnosti, prvenstveno zbog jednostavnosti pri ostvarenju i brzoj isplati novčanih sredstava. 

Isto tako, brzi zajmovi su idealna alternative za one građane koji imaju lošu kreditnu sposobnost, te im je teško dobiti veći zajam od banke ili slične financijske institucije.

Dosta ljudi se može naći i nalaze u situaciji kada im hitno treba veća svota novca. Brzi zajmovi se i tu pokazuju kao obećavajuća opcija, jer je prijava za njih veoma brza i djelotvorna.

Ljudima je dodatni stres kada moraju prikupiti ogromnu količinu dokumentacije ne bi li dobili zajam u banci. Brzi zajmovi su toliko popularni jer oni uopće ne zahtijevaju papirologiju. Bitni su vam samo neki opći podaci koje možete prikupiti u nekoliko minuta.

Uz to sve, traženje idealnih zajmova koji odgovaraju vašim potrebama je vrlo jednostavno te taj proces možete odraditi isključivo online u nekoliko minuta.

Za koju namjenu uzeti brzi zajam?

Važno je znati da su brzi zajmovi nenamjenski krediti. To znači da ih vi možete iskoristiti za bilo koju namjenu. Znate i sami koliko neugodni mogu biti razgovori s bankarom oko namjene kredita. Kada uzimate brzi zajam, takvih razgovora nema, što znači da imate i potpunu slobodu nad korištenjem posuđenog novca.

No, za koje se namjene brzi zajmovi najčešće uzimaju? Primjerice, građani se često odlučuju za brze zajmove kada trebaju odraditi malo veći popravak na autu, koji treba hitno odraditi. Isto tako, brzi zajmovi su veoma korisni za plaćanje računa, kupovinu, te za financiranje manjih poslovnih projekata.

Naravno, prije same odluke o prijavi za brzi zajam, dobro razmislite treba li vam željena svota novaca te isplati li vam se za istu ući u dug. Veliko je iskušenje posuditi veću svotu novca koja vam možda i ne treba, a to vas može dovesti do dodatnih financijskih poteškoća.

Kako pronaći najbolju ponudu brzih zajmova?

Marketing ponekad zna i zakomplicirati stvari, što je i slučaj kod brzih zajmova. Kod većine zajmodavaca ćete vidjeti da se zovu najboljim i najpovoljnijim opcijama, no realno, to u većini slučajeva nije istina, tako da valja pripaziti pri odabiru idealnog brzog zajma za vašu situaciju.

Prvenstveno je jako bitno da usporedite kamatne stope dostupnih ponuda brzih zajmova. U većini situacija će niža kamatna stopa rezultirati povoljnijim kreditom. No, uvijek se javlja mogućnost pojavljivanja dodatnih naknada i skrivenih troškova.

Kako bi ste saznali koji su to zapravo skriveni troškovi kod pojedinih opcija za brzi zajam, bitno je proučiti pojedinog zajmodavca. Možete posjetiti njegovu web stranicu, provjeriti relevantnost i dostupnost informacija, te obratiti pažnju na ispovijesti zadovoljnih korisnika.

Uz to, možete se i poslužiti uslugom uspoređivača brzih zajmova, koja prikuplja sve relevantne informacije na jednom mjestu. Glavni cilj takve usluge je kompletna transparentnost i iskrenost, jer se na temelju te dvije vrijednosti temelji i zadovoljna mreža klijenata.

Zaključak

Kada vam hitno trebaju novčana sredstva u što kraćem roku, brzi zajmovi zvuče kao idealna opcija. Naravno, kod prijave istih morate biti svjesni da se tu radi o malim novčanim iznosima koji se otplaćuju unutar maksimalno godinu dana. Ako ste spremni za tu odgovornost, brzi zajam je i više nego dovoljan.


Brzi zajam Ocjena: 4.5/5 Od 69 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.