Super brze pozajmice

    Super brze pozajmice

Nalazite se u hitnoj financijskoj stisci ili vam fali još malo novaca za auto koji želite? Ne brinite, ne morate do banke ići zatražiti kredit, vaše rješenje mogu biti super brze pozajmice!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead

    Super brze pozajmice

To je oblik pozajmica putem kojih se posuđuju iznosi do 25.000 kuna, rezervirani za rješavanje hitnih financijskih pitanja. U nastavku saznajte sve što trebate znati o ovom korisnom obliku pozajmica!

Tko može dobiti super brze pozajmice?

Kao i svaki drugi oblik pozajmice, zaposleni građani će najlakše doći i do super brzih pozajmica. No, to ne znači da morate biti u radnom odnosu kako bi ste došli do ovoga oblika pozajmica. Vi možete biti i nezaposleni, imati status studenta ili umirovljenika, i opet možete doći do brze pozajmice. To je jedna i od glavnih prednosti ovog tipa pozajmica.

Koji su uvjeti super brzih pozajmica?

Dobro je za znati da se super brze pozajmice dogovaraju online, preko online zajmodavaca. Što se tiče iznosa koje možete pozajmiti, oni se uglavnom kreću od 300 kuna do 25.000 kuna. Rok otplate istih možete namjestiti od 15 dana do 18 mjeseci.

Prilikom ugovaranja super brzih pozajmica, neće vam trebati pregršt dokumentacije. Trebat će vam vaša osobna iskaznica i bankovna kartica. Nemate brige oko donošenja platne liste i provjere kreditne sposobnosti, to online zajmodavce ne zanima.

Kako su ovo brze pozajmice, to znači da bi vam ugovoreni iznos poslije izvršene procedure trebao sjesti na račun unutar 15 minuta. Uzmite u obzir da ćete možda trebati pričekati puni radni dan ako ste ugovorili super brzu pozajmicu na kraju radnog vremena pojedinog online zajmodavca. Na kraju dana, ljudi upogonjuju taj sustav.

Kako ugovoriti super brze pozajmice?

Pošto brze pozajmice nude online zajmodavci, najlakši način ugovaranja istih je online putem. Procedura je više-manje jednostavna: pronađete web mjesto idealnog online zajmodavca i pratite upute koje su priložene na web mjestu. 

No, znano nam je da podosta korisnika Internate, pogotovo starije osobe, nisu pretjerano vješte pri korištenju računala, tako da bi se mogle javiti komplikacije. Dobra stvar je što većina online zajmodavaca nudi ugovaranje super brzih pozajmica i putem telefonskog poziva, e-maila, i SMS poruke.

Zašto ugovoriti super brze pozajmice?

Koje su prednosti super brzih pozajmica naspram klasičnih kredita? Naime, brze pozajmice će biti idealne za korisnike koji su u financijskoj stisci ali im hitno trebaju novčana sredstva za otplatiti račune ili postojeći kredit/pozajmicu. Prednost se javlja u tome što je kod velike većine online zajmodavaca kamatna stopa 0%. To znači da ćete trebati vratiti isti iznos koji ste i posudili, što odmah miče ogroman stres iz jednadžbe.

Još jedna prednost je i u proceduri i brzini ugovaranja. Kod ugovaranja klasičnog kredita, trebat će vam platne liste i dokazi o kreditnoj sposobnosti prije samog odobrenja kredita. U dosta slučajeva ćete morati ići i u poslovnice kako bi ste dogovorili kredit. Ako vam se i odobri kredit, sigurno ćete čekati tjednima da vam sredstva sjednu na račun.

Kod super brzih pozajmica nema puno zavrzlama, priložite sken svoje osobne iskaznice i broj bankovnog računa te vam zatraženi iznos najčešće sjeda u 15 minuta!

Super brze pozajmice su idealno rješenje ako u hitnom roku morate doći do financijskih sredstava kako bi ste otplatili obveze u najkraće mogućem roku. Zatražite super brzu pozajmicu već danas i riješite se financijskih nevolja!


Super brze pozajmice Ocjena: 4.5/5 Od 245 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.