Krediti za blokirane

    Krediti za blokirane

Račun vam je blokiran te vam banka ne želi odobriti kredit za podmirenje postojećih obveza? Ne brinite, krediti za blokirane vam uvelike mogu pomoći!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
30000 €
Iznos zajma 500 € - 30000 €
Kamata 6,4 %
Datum dospijeća 2 - 5 godine

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 30 000 € Rok otplate: 2 - 5 godine

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt
 • Osobni tekući račun (neblokiran i nezaštićen)
 • Važeća e-mail adresa

O kompaniji

Više informacija o tvrtki ATON USLUGE d.o.o.

Posudite od 500 € s kamatama od 6,4 % Višead

PBZ

PBZ 5
50000 €
Iznos zajma 200 € - 50000 €
Kamata 5,68 %
Datum dospijeća 13 - 120 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 50 000 € Rok otplate: 13 - 120 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Poslovno ste sposobna punoljetna fizička osoba
 • Imate redovita primanja
 • Ispravan telefonski i mobilni kontakt

O kompaniji

Više informacija o tvrtki PBZ Croatia osiguranje d.d.

Posudite od 200 € s kamatama od 5,68 % Višead

    Krediti za blokirane

Čak 28% stanovništva Hrvatske živi na rubu siromaštva, te su to oni koji najčešće i zatraže kredite. Uobičajen je i scenarij da su građani u ovoj skupini prezaduženi, s blokiranim računom. Zapravo, preko 350 tisuća hrvatskih građana imaju blokirane račune. To se dogodi ako građanin ne izvrši obveze prema banci po dogovorenom planu otplate. No, kako bi građani mogli odblokirati račun, moraju otplatiti preostale obveze. Za takve situacije su itekako idealni krediti za blokirane!

U nastavku saznajte nešto više o kreditima za blokirane, kako doći do njih, te koji su njihovi uvjeti!

Kako mogu biti blokiran?

Prije no što zadrimo u dubinu što se kredita za blokirane tiče, valja znati i kako doći do stanja blokiranog računa. Naime, to je produkt financijske krize koja još uvijek postoji u Hrvatskoj, a najviše su mu podložni radnici s ispodprosječnim plaćama i umirovljenici. 

U suštini, građanin može upasti u blokadu ako institucija kojoj nije podmirio dugovanja odluči pokrenuti postupak ovrhe. Ovrha se uglavnom veže uz tekući račun, što rezultira blokadom tekućeg računa. To znači da dužnik neće moći pristupiti svom tekućem računu sve dok ne podmiri svoje obveze. U ovom slučaju će FINA otvoriti zaštićeni račun na koji dužnik može uplaćivati svoja primanja bez straha od blokade tri četvrtine tih primanja.

Do ove situacije građani dolaze neregularnim podmirenjem kreditnih obveza, neplaćanjem režija, neplaćanjem kazni i još mnogim sličnim scenarijima. Dobro je znati da krediti za blokirane mogu brzo izvaditi građane iz ove situacije.

Što su krediti za blokirane?

Naime, kada i otplatite svoje dugove i odblokirate svoj tekući račun, u HROK sustavu ćete biti na “crnoj listi” minimalno godinu dana. Ako u tom periodu hitno zatrebate novac, svakako će vam trebati kredit za blokirane.

Krediti za blokirane se nazivaju i kreditima bez HROK-a, jer ga možete ostvariti bez obzira na vaš kreditni rejting i kreditnu sposobnost. Nenamjenski su krediti, no njihova glavna namjena je da vas izvuku iz hitne financijske situacije, poput situacije u kojoj ne možete otplatiti postojeći kredit. 

Napomenuli bismo da se banke više ne služe HROK-om kako bi provjerili kreditni rejting građana, nego se koriste HUB (Hrvatska udruga banaka) sustavom. To je udruga unutar koje banke dijele informacije o svojim korisnicima te tim podacima može pristupiti svaka banka koja je unutar udruge. 

Kako doći do kredita za blokirane?

Želimo napomenuti da ovaj tip kredita ne možete zatražiti u banci, prvenstveno jer im predstavljate prevelik rizik, a i zbog oslanjanja banaka na HUB sustav. Jedina opcija u ovoj situaciji su vam razne kreditne kuće koje uglavnom funkcioniraju online. 

Kreditne kuće u ovom kontekstu možemo nazvati i online zajmodavcima. Online putem možete veoma brzo posuditi manje novčane iznose koji vam uvelike mogu pomoći prilikom ili poslije suzbijanja blokade vašeg računa. Isto tako, ovaj način ostvarenja zajma je vrtoglavo narastao u popularnosti, prvenstveno zbog toga što banke ne sudjeluju u realizaciji istoga.

Podnošenje zahtjeva za kredit za blokirane je veoma jednostavan. Posjetite željenog online zajmodavca, te pripremite temeljne podatke poput vašeg imena i prezimena, adrese, kontakt podataka, OIB-a i broja računa. To znači da se online zajmodavci neće zamarati vašim kreditnim rejtingom i kreditnom sposobnošću. Njima je bitno da vam posude manji iznos kako bi si zajamčili što manji rizik od neplaćanja obveza.

Iznosi koje možete posuditi od online zajmodavaca se kreću od 300 kuna do 20.000 kuna. Njihov rok otplate je od 15 dana do godinu dana. Postoje i opcije kredita za blokirane u kojima nema kamatnih stopa, što može biti idealna situacija za brzi izlazak iz povećih dugovanja koji su vas prvotno i doveli do blokade. 

Nakon podnošenja zahtjeva za ovaj tip kredita, novac možete očekivati na svojem računu između 15 minuta i 24 sata, ovisno o tome kada ste podnijeli zahtjev za pozajmicom. Recimo, ako ste podnijeli zahtjev na kraju radnog vremena pojedinog online zajmodavca, vrlo vjerojatno će vam novac sjesti u roku jednog radnog dana. 

Bez obzira kada podnesete zahtjev za kreditom za blokirane, možete ostati sigurni da će vam novac za hitnu situaciju doći u prikladno brzom roku.

Stvari na koje treba pripaziti

Zvuči li vam ovo nekako predobro da bi bilo istinito? Bojite li se da su krediti za blokirane prevara? S obzirom na to da se online zajmodavci svakodnevno upuštaju u rizik kada odobre kredite za blokirane, razumljiva je briga i pažnja prilikom odabira istih.

Imajte u umu da pojedini online zajmodavci postavljaju veoma visoke kamatne stope na brze kredite za blokirane. Glavni razlog tomu je smanjivanje spomenutog rizika od neplaćanja obveza. Zbog toga je vrlo bitno formirati plan otplate kojega ćete se strogo držati ako želite otplatiti još jednu obvezu. Svakako ne želite iz jedne velike obveze uskočiti i u drugu.

Zbog toga očekujte da će vam prijava na kredit za blokirane biti skuplja od prijave na kredit s pozitivnim kreditnim rejtingom.

Zaključak

Nađete li se ikad u situaciji da vam je blokiran račun zbog neredovitog podmirenja obveza, bitno je znati da postoje izlazna rješenja. Jedno od takvih rješenja su baš i krediti za blokirane - brzi krediti koji se veoma brzo mogu ostvariti online!


Krediti za blokirane Ocjena: 4.5/5 Od 153 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.