Online kratkoročne pozajmice

    Kratkoročne pozajmice online

Dosta vam je čekati tjednima kako bi odobrili kredit manjeg iznosa u banci? Upoznajte online kratkoročne pozajmice, najbrži način za podmirenje hitnih financijskih obveza!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
800 €
Iznos zajma 50 € - 800 €
Kamata 5 %
Datum dospijeća 7 - 365 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 800 € Rok otplate: 7 - 365 dana

Uvjeti zajma

 • Osobna iskaznica
 • Kartica tekućeg računa
 • Zadnja platna lista ili odrezak od mirovine
 • Izvadak iz banke za zadnjih 30 dana

O kompaniji

Više informacija o tvrtki VtoMarker d.o.o.

Posudite od 50 € s kamatama od 5 % Višead

    Kratkoročne pozajmice online

Postoje kratkoročne i dugoročne pozajmice. Kada se nađete u hitnoj financijskoj situaciji u kojoj vam treba novac u što kraćem roku, online kratkoročne pozajmice se naziru kao odlično rješenje. 

Naime, ovaj oblik online pozajmice je specifično namijenjen za brzo podmirenje kratkoročnih novčanih obveza. Samim time, procesi odobravanja istog su mnogo manje rigorozni od procesa odobravanja dugoročnih kredita u bankama.

Nikad ne znate kada će vam doći neki nepredviđeni trošak koji ćete morati podmiriti u kratkom roku. Zato vas želimo upoznati i s nekim glavnim značajkama online kratkoročnih pozajmica, te mjestima na kojima ih možete jednostavno i brzo realizirati!

Što su online kratkoročne pozajmice?

Online kratkoročne pozajmice su oblik brzih pozajmica koje možete realizirati online te je njihov rok otplate kratkoročan. Kratkoročan rok otplate u ovom kontekstu znači da ćete iznos ove pozajmice moći vratiti u roku između 15 dana i 365 dana, sukladno o dogovoru sa zajmodavcem.

Gdje realizirati online kratkoročne pozajmice?

Ovaj oblik brzih pozajmica nećete često naći u bankama, jer se takav oblik pozajmica njima pretjerano ni ne isplati, s obzirom na rigoroznost procjene kreditne sposobnosti. Online kratkoročne pozajmice se tu javljaju kao veoma popularne alternativne ponude online zajmodavaca (koje možemo nazvati i kreditnim kućama).

S obzirom na trenutnu financijsku situaciju u Hrvatskoj, javila se velika potreba za kratkoročnim načinima podmirenja novčanih obveza. Banke su se pokazale kao dosta kompliciran posrednik, pošto kod njih i posudba manjih novčanih iznosa dolazi uz velik rizik za potencijalnog korisnika pozajmice.

Tu su u priču uskočili online zajmodavci, kod kojih možete preuzeti online kratkoročne pozajmice uz minimalnu dozu stresa! Njih možete jednostavno pronaći online.

Prednosti i nedostaci online kratkoročnih pozajmica

Svakako je glavna prednost online kratkoročnih pozajmica jednostavan proces odobravanja istih. Dovoljna vam je minimalna dokumentacija poput vaše osobne iskaznice i broja tekućeg računa. U nekim situacijama će vas online zajmodavac zatražiti i zadnje tri platne liste vašeg poslodavca kako bi se mogao osigurati da ćete podmiriti obvezu za kratkoročnu pozajmicu.

Najbitniji detalj je svakako da online zajmodavci neće pokretati rigorozne procedure kako bi saznali kolika je vaša kreditna sposobnost. Isto tako, kreditni rejting ovdje ne igra nikakvu ulogu. U tome slučaju, čak i ako otplaćujete postojeći kredit, imate velike šanse za odobrenjem online kratkoročne pozajmice. 

Proces prijave se odrađuje 100% online s minimalnom dokumentacijom. Što se tiče samih iznosa koje možete dobiti prijavom na online kratkoročne pozajmice, oni se kreću od 300 kuna do 20.000 kuna. To je ujedno i prednost i nedostatak online kratkoročnih pozajmica, no razumljivo je da uz toliko male iznose si online zajmodavac smanjuje rizik da korisnik pozajmice ne otplati obvezu za iste.

Nakon što vam je online kratkoročna pozajmica odobrena, možete ju očekivati već u roku 15 minuta! Jedina iznimka je ako ste pokrenuli proces prijave za online kratkoročnu pozajmicu na kraju ili poslije radnog vremena pojedinog online zajmodavca. U tom slučaju možete očekivati novac na tekućem računu u roku 24 sata. Kako god okrenete, novac će vam sjesti mnogo brže nego kada ugovorite kredit u banci.

Glavni nedostatak online kratkoročnih pozajmica se javlja u kamatnim stopama. Kod pojedinih online zajmodavaca one mogu biti veoma visoke, ovisno o posuđenom iznosu. Na neki način je to i razumljivo, pošto je to jedan od načina osiguravanja zajmodavaca od neplaćanja obveza. Zbog toga vas pozivamo da pomno istražite individualne ponude online zajmodavaca, te možete li si stvarno priuštiti taj dug. 

Za koje namjene se isplati uzeti?

Online kratkoročne pozajmice spadaju pod nenamjenske pozajmice, što znači da vas online zajmodavac neće tražiti za namjenu pozajmice. Samim time to otvara mogućnost fleksibilnosti što se tiče namjera preuzimanja online kratkoročnih pozajmica.

Primjerice, imate već jedan kredit koji morate otplatiti, te se bojite da će vam tekući račun biti blokiran ako ga ne otplatite na vrijeme. Za takve situacije online kratkoročna pozajmica postaje efikasno rješenje.

Isto tako, online kratkoročna pozajmica se može uzeti za troškove poput:

Naime, samim time što imate veliku dozu fleksibilnosti prilikom preuzimanja online kratkoročnih pozajmica, to ne znači da ih je pametno preuzimati za svaku sitnicu. Recimo, svakako ne bismo preporučili da preuzimate ovaj tip pozajmice za neke veće kupovine, financiranje ugodnih putovanja, te uglavnom stvari koje vas mogu potaknuti da još više trošite.

Nemojte zaboraviti da i nakon preuzimanja online kratkoročnih pozajmica vi upadate u oblik duga. U takvoj situaciji vam je i cilj otplatiti dug u kratkom roku, koji maksimalno traje godinu dana.

Zaključak

S obzirom na trenutnu financijsku situaciju u Hrvatskoj, sve više ljudi naginje alternativnim opcijama za kredite. Banke svakako više nemaju monopol nad pozajmicama, pogotovo kada se pozajmice žele uzeti za hitne financijske potrebe. Tu kao odlična alternativa uskaču online zajmodavci i online kratkoročne pozajmice. Njih možete realizirati za manje iznose, te one nose uvelike manje rizike od bankovnih kredita. To ih čini veoma privlačnim za građane koji žele podmiriti kratkoročne, hitne financijske obveze što prije moguće.


Kratkoročne pozajmice online Ocjena: 4.5/5 Od 124 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.