Brzi krediti za umirovljenike

    Brzi krediti za umirovljenike

Umirovljenik ste i iskrsnula vam je hitna financijska obveza? Ne brinite, brzi krediti za umirovljenike su tu da vas izvuku iz takve situacije!

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead
600 €
Iznos zajma 100 € - 600 €
Kamata 3,98 %
Datum dospijeća 30 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 600 € Rok otplate: 30 dana

Uvjeti zajma

 • Potrebno je biti punoljetan (minimalno 18 godina)
 • Imati hrvatsko državljanstvo i prebivalište u Republici Hrvatskoj potrebno je imati vidljiva redovita primanja po urednom tekućem računu (neblokiran i nezaštićen)

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Digital Rapsody d.o.o.

Posudite od 100 € s kamatama od 3,98 % Višead
2.700 €
Iznos zajma 50 € - 2.700 €
Kamata 18 %
Datum dospijeća 15 - 180 dana

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 2 700 € Rok otplate: 15 - 180 dana

Uvjeti zajma

 • Punoljetni ste
 • Imate redovita primanja
 • Važeći kontakt mobilnog telefona
 • Važeća e-mail adresa
 • Vlastiti tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Credit Point One S.L.

Posudite od 50 € s kamatama od 18 % Višead

    Brzi krediti za umirovljenike

Umirovljenika je sve više u Hrvatskoj, te je trenutno nešto više od milijun hrvatskih građana ostvarilo pravo na mirovinu. To čini gotovo jednu trećinu stanovništva Hrvatske. Istina je da je život umirovljenika dosta otežan, te će se u većini situacija javiti potreba za brzim kreditom. Nasreću, brzi krediti za umirovljenike do 85 godina su prvenstveno zamišljeni kako bi olakšali obveze umirovljenicima.

Bez obzira jeste li u radnoj, braniteljskoj, invalidskoj, ili prijevremenoj mirovini, brze kredite možete ostvariti s lakoćom, ako tražite iste na pravim mjestima.

U nastavku saznajte nešto više o brzim kreditima za umirovljenike, gdje ih pronaći, te koji su uvjeti njihove realizacije!

Što su brzi krediti za umirovljenike?

To su brze pozajmice ili krediti na koje imaju pravo umirovljenici do 85 godina starosti. Ono što krasi ovaj oblik kredita su smanjeni uvjeti za realizaciju istih, pošto je znano da umirovljenici žive u otežanijim uvjetima od ostatke hrvatske populacije. 

Tržište brzih pozajmica za umirovljenike je tek nedavno krenulo sa svojim rastom, te vidimo svijetlu budućnost za to tržište. Bitno je znati da je glavni uvjet za postizanje brzih kredita za umirovljenike da imate između 55 i 85 godina. To se uvelike odražava kod banaka, koje se striktno drže tog pravila, dok kod kreditnih kuća postoje i neke iznimke. 

Isto tako, želimo napomenuti da brze kredite za umirovljenike mogu preuzeti i umirovljenici s inozemnom mirovinom. 

Uvjeti i realizacija brzih kredita za umirovljenike u Addiko banci

Što se tiče brzih kredita, trenutno je Addiko banka sa svojim Blic kreditima za umirovljenike jedina pouzdana bankovna opcija. Glavna prednost istih je što ga možete realizirati već pri prvom posjetu poslovnici uz vašu osobnu iskaznicu. Isto tako, neće vam trebati jamac za ovaj brzi kredit.

Što se tiče samog iznosa Blic kredita za umirovljenike, on se kreće od 7.000 kuna do 40.000 kuna. Možete ga otplatiti između 24 do 60 mjeseci, sukladno dogovoru s vašim bankarom. Kamatna stopa je fiksna iznosa 8,40%.

Ako ste se već odlučili na realizaciju brzog kredita u banci, Addiko banka vam je idealna opcija. Glavni razlog tome je nepotrebnost dostavljanja opsežne dokumentaciju, te i isplata kreditnog iznosa na vaš račun unutar jednog sata. Uz to sve nema ni dodatnih naknada za obradu kredita.

Uvjeti i realizacija brzih kredita za umirovljenike u kreditnim kućama

Ako vam je želja realizirati brzi kredit za umirovljenika u što kraćem periodu, iz komfora vašeg doma, onda vam je svakako najbolja opcija neka od legitimnih kreditnih kuća. Pošto su kreditne kuće ujedno i online zajmodavci, to znači da ovaj tip kredita možete s lakoćom realizirati potpuno online.

Glavni uvjeti za mogućnost realizacije brzih kredita za umirovljenike kod većine kreditnih kuća su sljedeći:

Online zajmodavci uglavnom neće obraćati pažnju na HROK sustav, tako da su ovo samim time i krediti bez HROK-a. Isto tako, kod online zajmodavaca vam neće trebati jamac kako bi ste realizirali ovaj tip kredita.

Od dokumentacije će vam trebati samo vaša osobna iskaznica te IBAN. Oboje ćete moći dostaviti putem Interneta, što je uvelike važno tijekom realizacije ovog tipa kredita. Naime, podosta umirovljenika ima poteškoća s kretanjem, tako da je ovo svakako idealnija opcija od odlaska u samu poslovnicu banke za realizaciju kredita za umirovljenike.

Proces prijave za online kredit za umirovljenike je veoma brz, te ga možete dovršiti u svega nekoliko minuta. Tada vam novac sjeda direktno na tekući račun u roku od 15 minuta do 24 sata, ovisno o radnom vremenu pojedinog online zajmodavca.

Što se iznosa ovog tipa kredita tiče, kod online zajmodavaca možete zatražiti manje iznose nego u bankama. Glavni razlog tome je garancija da ćete moći otplatiti obvezu, pošto već online zajmodavci neće provjeravati vašu kreditnu sposobnost. Tu se radi o iznosima od 300 kuna do 20.000 kuna. 

Otplatno razdoblje brzih kredita za umirovljenike kreće od 15 dana do 365 dana. Preporučujemo izradu otplatnog plana kako bi ste podmirili obveze u dogovorenom roku. 

Što se kamatnih stopa tiče, one su fiksne, te njihove stope ovise o pojedinom online zajmodavcu. Za manje iznose postoje i beskamatne opcije. U tim situacijama je bitno da je rok otplate unutar mjesec dana. Samim time je online zajmodavac dobio garanciju od korisnika da mu je rizik posudbe novca umirovljenika minimalan.

Zaključak

Pošto je sve više umirovljenika u Hrvatskoj, time se javila i potreba za kreditnim uslugama za tu demografiju. Nasreću, javilo se mnoštvo opcija u obliku brzih kredita za umirovljenike, unutar kojih umirovljenici mogu podmiriti hitne financijske obveze te ih otplatiti sa svojom redovnom mirovinom.

Brzi krediti za umirovljenike se mogu realizirati u pojedinim bankama i kreditnim kućama. Što se banaka tiče, Addiko banka nudi opcije Blic kredita do 40.000 kuna za umirovljenike do 85 godina života. Realizacija istih je veoma brza i jednostavna, ali će zahtijevati vaš odlazak u poslovnicu banke.

S druge strane, ovaj tip brzih kredita ćete mnogo jednostavnije i brže realizirati kod online zajmodavaca. Imajte u umu da su rokovi otplate istih dosta kraći nego kod banaka kao i iznosi koje možete posuditi.


Brzi krediti za umirovljenike Ocjena: 4.5/5 Od 97 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.