Dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

    Dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,89 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,89 % Višead
20000 €
Iznos zajma 300 € - 20000 €
Kamata 0 %
Datum dospijeća 15 dana - 12 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 20 000 kn Rok otplate: 15 dana - 12 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Identifikacija i verifikacija dokumenata vrši se putem identifikacijske platforme Identyum za vrijeme procesa prijave za kredit
 • Za uspješan proces identifikacije i verifikacije Vaših dokumenata pripremite važeću osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa u Vašem vlasništvu (nije moguća isplata na opunomoćeni tekući račun) te slijedite upute na ekranu
 • Ugovor o kreditu
 • Potvrda o ugovorenom jamstvu za kredit (Jamstvo je obavezno uz svaki kredit. Do Jamstva možete doći u roku od samo nekoliko minuta, a više informacija o tome možete saznati unutar prijave za kredit

O kompaniji

Više informacija o tvrtki Ferratum Bank p.l.c.

Posudite od 300 € s kamatama od 0 % Višead
4000 €
Iznos zajma 50 € - 4000 €
Kamata 7,26 %
Datum dospijeća 15 dana - 18 mjeseci

Brze informacije

Svojstva ovog zajma

 • Iznos zajma do 4 000 € Rok otplate: 15 dana - 18 mjeseci

Uvjeti zajma

 • Fizička osoba s navršenih 18 (osamnaest) godina,
 • Neograničeno poslovno sposobna,
 • Državljanin Republike Hrvatske,

O kompaniji

Više informacija o tvrtki KD CAPITAL LTD

Posudite od 50 € s kamatama od 7,26 % Višead

    Dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Našli ste se u kriznoj financijskoj situaciji te ste u nemogućnosti zatražiti kredit preko vaše banke? Možda vam je račun blokiran ili vam je kreditni rejting prenizak kako bi ste došli do željenih financijskih sredstava. U takvim situacijama dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika.

Ovaj tip pozajmica garantira da će zatraženi iznos doći na vaš račun putem valjanog ugovora koji će zaštititi zajmoprimca i zajmodavca. U nastavku ćemo nešto detaljnije o navedenom tipu pozajmica te u kojim konkretnim situacijama one mogu biti od velike koristi!

Kao spas od ovrhe!

Ovrha je noćna mora svakoga koji se iznenada pronađe u ogromnim dugovima. Kada vam zaprijeti osobna financijska katastrofa, vjerojatno će prva vrata na koja ćete pokucati (izuzev obitelji i bliskih) biti vaša banka. No, u takvim situacijama ćete biti preveliki rizik za banke, te će vas one odbiti.

Ljudima kojima prijeti ovrha dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika kako bi ih spasili od troškova ovrhe koji uključuju i kamate, zatezne kamate, odvjetničke troškove i ostale troškove od koje glava zaboli.

Čak i ako kasnite s naplatom vaših redovnih plaćanja, pozajmica vam može biti spas od ovrhe. Nemojte se ustručavati i javite nam se, sigurno ćemo pronaći neku pozajmicu za vas koja će vas spasiti iz ove nezavidne situacije!

Kako bi ste spasili vaše poslovanje!

Napokon ste pokrenuli vlastiti posao iz snova, no ipak vam ne ide kako ste si baš zacrtali? Vaš posao je u tako lošoj financijskoj situaciji da razmišljate o zatvaranju i odustajanju od vašeg sna?

Ne tako brzo - jer mi dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika koje mogu biti baš ta financijska injekcija koja će dići vaš posao na noge! Svi mi radimo greške, no kod vlastitog posla početničke greške mogu biti kobne. 

Ponekad je i pametno zatražiti brze pozajmice koje uz sebe ne donose velike obveze a mogu spasiti vaš posao. Samo nemojte zaboraviti na pogreške koje ste napravili do tog trenutka, jer ne želite ih konstantno ponavljati, jer tada vam ni pozajmice neće pomoći!

Kako bi ste nastavili vaše školovanje!

Prijavili ste se na izvanredni studij koji vas zanima i odlično vam ide, no nedostaje vam financijskih sredstava za plaćanje pozamašne školarine? U takvoj situaciji ćete se sigurno zapitati isplati li se nastaviti školovanje ili jednostavno odustati od toga svega - ipak je to veliki financijski trošak.

Za takve situacije dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika kako ne biste odustali od vašeg školovanja! Obrazovanje je vrlo bitno, te osim samog stručnog znanja koje možete prikupiti, prilikom studiranja ćete vrlo vjerojatno upoznati i dosta ljudi koji će utjecati na put koji ćete odabrati poslije školovanja.

____________________

Svatko od nas ima ciljeve. Neke ciljeve nam je teže ostvariti zbog nedostatka financijskih sredstava, te je tada odustajanje veoma primamljivo. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer mi dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika koje krasi manji rizik od klasičnih kredita te puno lakša realizacija od istih!


Dajemo pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika Ocjena: 4.5/5 Od 351 Glasovi.
David Gabrić David Gabrić(LinkedIn)
David Gabrić je SEO entuzijast i kreator informativnog sadržaja za različite niše. Bakalar je informatike, sa specijalizacijom u Poslovnim sustavima, koja ga uvodi u svijet financija i bankarstva.

Operater

Uspoređivač zajmova Coolfinancije.com:
double technology s.r.o., PDV: CZ08695717
Tvrtka nije pružatelj ni jednog financijskog proizvoda.

O portalu

Coolfinancije.com je web mjesto za usporedbu zajmova. Utemeljeni smo na transparentnosti i cjelovitosti podataka. Uz naše usluge znat ćete koji zajam odabrati.